03.04.2020.
Subota za najmlađe
Subota za najmlađe

Kao što smo obećali, spremamo vam novi prijenos predstave uživo - "Priču o glasu" Buge Marije Šimić i Morane Dolenc U subotu u 17 sati možete uživati u ovoj neverbalnoj predstavi namijenjenoj najmlađima, djeci od 1,5 godine naviše.

"Priča o glasuistražuje fenomen glasa, nečega što stvara naše tijelo, a ne možemo ga uhvatiti, ne možemo ga dotaknuti. Jedino što glasom možemo je - dotaknuti nekog drugoga i spoznati sebe. Predstava potiče djecu na glasanje, upoznavanje sebe i svoga tijela, igranje s glasom i tijelom te oslobađanje glasa - pa tako i svoje osobnosti. Od prvog daha kad se rodimo koristimo svoj glas. I bez korištenja riječi, njime možemo iskomunicirati svoje emocije, potrebe i želje, biti shvaćeni i povezati se sa okolinom. Od plača i smijeha pa sve do govora i pjevanja, koristimo glas da izrazimo što to znači biti čovjekom. Pitanje je koliko smo svjesni tog instrumenta koji je dio nas, našeg svakodnevnog života? Pogledajte našu predstavu i otkrite čari tog čuda - glasa!

Pristup prijenosu možete kupiti ovdje.

Uz prijenos predstava, svakodnevno se javljamo uživo i na našoj Facebook i Instagram stranici gdje Vam, u 10 i 18 sati, pričamo priče, anegdote, dijelimo iskustva i korisne savjete.

Pratite nas, dijelite, komentirajte, predlažite, pitajte i slobodno nam pišite na info@mala-scena.hr.

Ostanite doma i vidimo se online!

Vaša Mala scena

 


sve novosti

 

Danas na programu