Reprize
1,5 +
Ivica Šimić

Predstava uvodi publiku u magičan svijet svjetlosti. Uz prelijepu interaktivnu scenografiju koja očarava sve, od najmanjih do najstarijih u našoj publici, pripovjedač priča predivnu priču o svjetlu, ali i o ljubavi, prijateljstvu, životu i onim bubama koje svi imamo u glavi. Pogledajte Priču o svjetlu i iz kazališta izađite osvjetljeni. 

Predstava je namijenjena djeci od 1,5 godine naviše.

Praizvedba: 06.03.2010.
1,5 +
Jelena Vukmirica Makovičić i Marko Makovičić

Voda je prvi element s kojim se djeca susreću, još u utrobi. Voda je dio nas, voda donosi život, voda je čudesna, tajnovita, zabavna. U ovoj neverbalnoj predstavi igramo se s vodom, ona je partner u igri, predmet igre i njen voditelj. Djeca zajedno s glumcem/glumicom istražuju sve čari vode, a na kraju predstave, ukoliko to žele, dolaze izravno s njom u kontakt i aktivno se priključuju našoj igri. 

Praizvedba: 03.11.2011.
1,5 +
Dunja Fajdić i Morana Dolenc

"Sanjati treba, dići se sve do neba" kažu stihovi iz jedne naše predstave, a upravo su moto naše najnovije predstave za bebe od 18 mjeseci naviše!

Poletite na čarobnu, predivnu avanturu s našim avijatičarem Markom i zaronite u snove koji nas uče o strahovima, hrabrosti, znatiželji, svijetu, ljubavi!

8. predstava u ciklusu predstava "Priča o..." posebnija je od svega što ste do sada vidjeli.

Sanjajte s nama, uronite u svijet mašte i poletimo zajedno!

Praizvedba: 15.09.2022.
1,5 +
Svetlana Patafta

Suradnja Male scene i Teatra Puna kuća

Ovo je priča o bojama u kojoj je svaka boja kao ključ koji otključava priču o životu, odnosima, radostima, toleranciji, jedinstvenosti. Djeca na kraju predstave, ako to žele, mogu sudjelovati u interaktivnoj radionici na kojoj mogu primijeniti i izraziti sve ono što su upravo doživjeli. Dopustite da Vama i Vašoj djeci naša Priča oboji život. 

Predstava je namijenjena djeci od 1,5 do 6 godina.

Praizvedba: 15.09.2014.
1,5 +
Kristina Gavran

U svijetu veličina koji me okružuje gdje se nalazim ja? Jesam li velik ili malen? Mogu li u isto vrijeme biti oboje? Zašto je nekad dobro biti malen, a ponekad i biti velik? I na kraju... mogu li veliki i mali biti prijatelji?

Ovo je priča u kojoj se upoznajemo s veličinama, oblicima i brojevima, te otkrivamo kako je prijateljstvo između velikih i malih moguće.

Predstava je namijenjena djeci od 1,5 godine naviše. 

Praizvedba: 07.09.2017.
1,5 +
Buga Marija Šimić i Matej Milošev

Bila jednom jedna sjemenka koja je tražila svoje mjesto. I bila jednom jedna vrtlarica koja se htjela igrati.

Kroz priču o rastu, strpljenju, brizi, i prirodi samoj, uz glazbu uživo na violončelu, u ovoj predstavi djeci otkrivamo čuda prirode, važnosti suživota s njom, njenoj ljepoti, ali progovaramo i o odrastanju, otkrivanju i voljenju samoga sebe i svojih posebnosti. Jer svi smo mi, a osobito djeca, kao sjemenke koje traže svoje mjesto u svijetu gdje će cvjetati!

Praizvedba: 09.09.2023.