Premijere
14 +
Ivica Šimić

Kroz spoj klasične glazbe i suvremenog teksta, nova predstava kazališta Mala scena preispituje međunegeracijsko razumijevanje, snove i životne odabire. Predstava je namijenjena mladima koji se upravo nalaze na raskršću života. Koji sanjaju velike snove i vjeruju da ih baš nitko ne razumije. A i onim odraslima. Da se podsjete što to znači biti u toj poziciji. 

Praizvedba: 31.10.2022.
Reprize
10 +
Paško Vukasović i Ivana Vuković

Matej je malo drugačiji od drugih "normalnih" ljudi. Matej je osoba s poremećajem na spektru autizma. Jednog dana Matej otkriva da je u njegovom susjedstvu ubijen pas što pokreće niz događaja, ali i otkriva nam kako izgleda život s autizmom.

Praizvedba: 23.09.2021.
12 +
Marina Pejnović, Paško Vukasović i Matija Šakoronja

Huligan, Zrks, završio je u popravnom domu za maloljetnike. Ispričat će vam svoju priču bez uljepšavanja i zadrške. Sve gluposti koje je napravio, plemenite stvari, krađe i tuče u kojima se našao. On je maloljetnik koji u popravnom domu izdržava kaznu već šest mjeseci. On će iz prve ruke svjedočiti o navijačkoj supkulturi, tinejdžerskim mukama kroz koje je prolazio, o prvoj ljubavi i školskim tegobama. Njemu je zapravo drago da mu dolazite u posjet, iako možda ne izgleda tako. Ovo nije samo kazališna predstava, ovo je istinita priča jednog tinejdžera, navijača, učenika i prijatelja.

Praizvedba: 08.03.2019.
10 +
Tom Lycos i Stefo Nantsou

Kamenje je dramatizirana istinita priča o dvojici dječaka koji su, bacajući kamenje s mosta na autocestu, usmrtili vozača automobila. Ispisana je kao drama za dva glumca koji igraju svaki po dvije uloge - tinejdžera i detektiva te prati tijek događaja iz dviju vizura: samih dječaka i policajaca koji ih traže.

Praizvedba: 13.02.2011.
10 +
Dubravko Jelačić Bužimski

Martin može skočiti više i dalje nego bilo tko na svijetu, ali ljudi iz sportske institucije su ga otkrili i žele ga iskoristiti. No Martin neće samo tako popustiti, ustraje na svojim idealima bez obzira na sve pritiske!

Praizvedba: 08.09.2016.