07.04.2020.
Prepoznatljivo različite predstave na zahtjev
Prepoznatljivo različite predstave na zahtjev

Ukoliko niste vidjeli prijenose naših predstava uživo, snimke prijenosa Vas čekaju i možete ih pogledati kad god želite. 

Za one najmlađe, od 1,5 godine naviše, dostupna je magična "Priča o oblaku" koji putuje i djeci pokazuje svijet. Priču priča Buga Marija Šimić, a dostupna je na sljedećem linku: vimeo.com/ondemand/oblakms.

"Priču o vodi" Jelene Vukmirica Makovičić i Marka Makovičića možete pogledati na vimeo.com/ondemand/vodamsPredstava je inspirirana karakterom vode i mogućnostima koje voda pruža za igru, a idealana je za najmlađe koje tek pripremate za odlazak u kazalište.

"Priča o glasu" Buge Marije Šimić i Morane Dolenc dostupna je na linktr.ee/malascenaPredstava istražuje fenomen glasa, nečega što stvara naše tijelo, a ne možemo ga uhvatiti, ne možemo ga dotaknuti. Jedino što glasom možemo je - dotaknuti nekog drugoga i spoznati sebe. Pogledajte našu predstavu i otkrite čari tog čuda - glasa!

Za one male veće, od 4 godine naviše, pripremili smo "Iglicu", priču o jedinstvenosti i posebnosti svakoga od nas, priču o odrastanju te bolima i radostima koji prate ovaj proces. "Iglica" je dostupna na vimeo.com/ondemand/iglicams.

Za mlade od 12 godina naviše i odrasle pripremili smo našu hit predstavu "Huligan" koja na izravan, istinit i brutalan način, ne podilazeći publici, govori o navijačkoj subkulturi, ali i svim problemima kroz koje tinejdžeri prolaze u školi, na društvenim mrežama i stvarnom svijetu. Fenomenalnog Matiju Šakoronju i njegovog Zrksa možete pogledati na sljedećem linku: vimeo.com/ondemand/huliganms.

Osim predstava koje možete pogledati na zahtjev, svakodnevno se, u 10 i 18 sati, javljamo i putem Facebooka i Instragrama. Pričamo priče, anegdote, dijelimo iskustva i korisne savjete.

Ostanite doma, čuvajte se i družimo se online!

Vaša Mala scena


sve novosti

 

Danas na programu