07.05.2020.
"Pale sam na svijetu" na zahtjev!
"Pale sam na svijetu" na zahtjev!

Predstava Pale sam na svijetu, namijenjena djeci od 3 do 10 godina, koju je Ivica Šimić premijerno odigrao još u rujnu 1986. godine, bit će prikazana ove subote, 9. svibnja, na našoj Vimeo stranici u okviru inicijative "Mala scena online".

Predstavu je režirao Radovan Milanov, glazbu skladao Ivica Šimić, a scenografiju je izradila Valentina Supanz Marinić.

Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.

Predstava će na stranicama biti dostupna i na zahtjev, a predstavi se može pristupiti od subote, 9.5., u 17 sati, putem linka: vimeo.com/ondemand/palems. Za cijenu od 35 kuna u predstavi može uživati cijela obitelj i pogledati ju neograničen broj puta, a uz to pomažete i podržavate opstanak kazališta Mala scena, kazališta na neovisnoj sceni.

U sklopu "Mala scena onlineBuga Marija Šimić svakodnevno čita priče na Facebooku i Instagramu, Ivica Šimić i Vitomira Lončar javljaju se uživo s različitim zanimljivim temama iz svojih ekspertiza, a održavaju se i lutkarske, pjevačke i plesne radionice sa partnerima Moranom Dolenc (kazalište LOFT), Sofijom Cingulom i Unom Matijom Štalcar Furač (UO Škvadra).

Uživajte u predstavi i javite nam dojmove!


sve novosti

 

Danas na programu