14.05.2021.
Nagrada za Nevu Nevičicu i Priča o kotaču online!
Nagrada za Nevu Nevičicu i Priča o kotaču online!

Čini se da će vikend biti tmuran i kišovit, ali ne mora biti i nujan! Uživajte uz predstavu, otputujte daleko od sivila i ispunite si subotnje jutro smijehom, iznenađenjima i otkrivanjem čuda koje jest - kotač uz našu predstavu "Priča o kotaču" u izvedbi Buge Marije Šimić. Sva mjesta u kazalištu su rasprodana, ali to vas ne treba spriječiti! Možete uživati u kazalištu u pidžami, napravite kazalište kod kuće i gledajte predstavu online!

Prijaviti se možete ovdje, a moguće je pogledati i snimku predstave ukoliko ne možete gledati uživo - za više informacija pišite nam na info@mala-scena.hr.

A sutra navečer se družimo i sa Brođanima u Slavonskom Brodu s predstavom "Kraljevna na zrnu graška"!. Volimo ovakve ispunjene vikende!

Jedna divna vijest stigla nam je iz Sarajeva ovaj tjedan! S našom predstavom "Sunce djever i Neva Nevičica" sudjelovali smo virtualno na 7. "Festivalu dječije umjetnosti" u Sarajevu te je Bugi Mariji Šimić dodijeljena nagrada za najbolju glumicu uz obrazloženje: "svojim (je) umijećem plijenila i maestralno prelazila iz lika u lik, a pri tome nije gubila tok pripovijedanja kroz transformacije, te je očarala igrom." Hvala žiriju i Festivalu na ovoj nagradi, nadamo se da se sljedeće godine vidimo uživo!!

Kako se vi nosite s ovim tmurnim vremenom?

foto: Mirko Cvjetko


sve novosti

 

Danas na programu