14.04.2020.
"Debela" na zahtjev!
"Debela" na zahtjev!

Dobro došli u više nego uzbudljivu godinu života petnaestogodišnje tinejdžerice Lade. Višak kilograma, prijateljstvo, prve nesretne ljubavi, totalna pomutnja s prijateljem iz inozemstva, tulumarenje i sve što uz to ide, brat koji ima svoj veliki problem, roditelji sa svojim roditeljskim problemima, škola, prvi posao i sve ostalo što prati odrastanje pronaći ćete u sjajnoj predstavi nastaloj prema popularnom romanu "Debela".

Ova uzbudljiva i zabavna predstava za djecu i mlade (9+), u režiji Snježane Banović, nastala je prema jednoj od najčitanijih hrvatskih teen knjiga proizašlih iz pera nagrađivane Silvije Šesto a odigrana je više od 400 puta! Ispovijest petnaestogodišnje tinejdžerice duhovito je i nabrijano štivo koje bez ikakve zadrške progovara o problemima o kojima se uglavnom šuti i neprestano oduševljava djecu i mlade. 

Snimka predstave sa originalnom postavom koju čine Ana Begić Tahiri, Iva Mihalić, Igor Kovač i Luka Juričić (jedini koji i nakon 12 godina igra u predstavi!) dostupna je na sljedećem linku: vimeo.com/ondemand/debelams.

I dalje smo svakodnevno na Facebooku i Instagramu (u 10 i 18 sati) gdje Vam uživo pričamo priče, dijelimo iskustva i korisne savjete, a u suradnji s Lutkarskom organizacijom koju fakat trebamo, donosimo i kreativne radionice.

Pratite nas, dijelite, komentirajte, predlažite, pitajte i slobodno nam pišite na info@mala-scena.hr.

Ostanite doma i gledajte nas online!

Vaša Mala scena


sve novosti

 

Danas na programu