28.04.2019.
Kradljivci vremena premijerno u Maloj sceni!
Kradljivci vremena premijerno u Maloj sceni!

Ove subote, 4 svibnja u 19 sati u Maloj sceni će se održati svečana premijera predstave Kradljivci vremena koja je nastala u sklopu projekta Glumim, dakle jesam! kazališta Mala scena i Teatra Tirena.

Kradljivci vremena nastali su prema improvizacijama polaznika dramskih radionica i bave se pitanjem: što se događa s onima koji se nađu u Zemlji zaborava? Zemlja zaborava mjesto je gdje stoluje Gospodarica vremena, koja uz pomoć svojih kradljivaca ima moć preraspoređivati vrijeme tako da ga nekima oduzima, a drugima daje. Oni koji se ne pronađu niti u jednoj od te dvije kategorije, završe kao zaboravljeni, tj. kradljivci vremena. Priča prati najnoviju stanovnicu Zemlje zaborava, Zitu, koja tek upoznaje taj neobični novi svijet, i otkriva kako i zašto se tamo stvari događaju. Je li taj svijet održiv, što se sprema Gospodarici i kradljivcima te, konačno, što sve to znači za ljude u ovom našem, stvarnom svijetu, pokazat će - predstava.

U predstavi glume mladi polaznici dramskih radionica iz Pakraca i Daruvara, a umjetničko vodstvo i autorski tim predstave čine redateljica Ines Škuflić Horvat i dramaturginja Maja Sviben iz Teatra Tirena, scenografiju i kostime osmislili su Leo Vukelić i Ida Loher, a producentice predstave i voditeljice projekta su Tena Bosek i Jelena Vignjević iz Male scene. 

Predstava je namijenjena mladima od 13 godina naviše, a ulaz na zagrebačku premijeru predstave je slobodan.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i svojim dolaskom podržati mlade polaznike naših radionica.

Dozvolite nam da Vam ove subote ukrademo vrijeme!

Vaša Mala scena


sve novosti

 

Danas na programu