Poklonite ulaznice ili proslavite rođendan kod nas!

Ulaznice za kazalište mogu biti divan poklon, a rođendani mogu biti još uzbudljiviji ako se i slave u kazalištu! Razveselite nekoga poklon bonom za ulaznice našeg kazališta ili organizirajte rođendan kod nas!

A uz "ulaznicu za poslije" možete omogućiti i onima slabijeg imovinskog stanja posjet kazalištu!

Darujte personalizirani poklon bon!

Jeste li znali da u našem prepoznatljivo različitom kazalištu imate mogućnost darovati poklon bon za predstavu po izboru?

Sve što trebate napraviti jest, na naš mail info@mala-scena.hr, dostaviti ime osobe kojoj su ulaznice namijenjene te za koju prigodu i personalizirani poklon bon je gotov!

Darujte kazalištem!

Organizirajte rođendan u kazalištu!

Osim kupnje ulaznica za rođenan, možete i organizirati proslavu nakon predstave kod nas. Moguće je organizirati i privatnu izvedbu, djeca se mogu zabaviti na sceni nakon predstave, a moguće je dogovoriti i animatora - sve je prilagođeno vašim željama!

Za više pitanja i rezervaciju pišite nam na buga@mala-scena.hr

 

Ulaznica "za poslije"!

I Vi možete učiniti humanitarno djelo!

Ulaznicom 'za poslije' omogućavate odlazak na predstavu potrebitima, odnosno gledateljima koji si to inače ne mogu priuštiti. Pri kupnji ulaznica samo nam u mailu s potvrdom plaćanja upišite koliko ulaznica je "za poslije" i mi ćemo Vas dodati na popis te ćete dobiti obavijest kada i za koga će Vaše ulaznice biti iskorištene. 

Prilikom kupnje ulaznica za naše predstave samo napomenite koliko ulaznica 'za poslije' želite, a broj takvih ulaznica je neograničen.

 

Danas na programu