Za Mlade

Za Mlade

Premijere

 • Plavi zvuk
   
  10+

  Tena Šnajder

  PLAVI ZVUK

  Oceani su puni otoka smeća, vrste izumiru, zrak je sve zagađeniji. Zemlja je još uvijek naš jedini dom, no pitanje je koliko smo toga svjesni? Ova predstava kroz jak umjetnički doživljaj progovara o problemima održivog razvoja, podiže svijest o stanju Zemlje i potrebi za akcijom. Predstava koja nikog ne ostavlja ravnodušnog i oduševljava sve, od najmlađih do najstarijih gledatelja. Ovu predstavu ne želite propustiti!

  Premijera: 4. listopada 2018.

Reprize

 • Debela
  Debela
  9+

  Silvija Šesto

  DEBELA

  Lada je tipična gradska tinejdžerica koju muče suvišni kilogrami, prištići i sve ono što je povezano s prvim poljupcem i onim stvarima. Ladina ispovijest postaje duhovita i nabrijana predstava koja bez ikakve zadrške progovara o problemima o kojima se uglavnom šuti.

  Debela je jedna od najčitanijih hrvatskih teen knjiga proizašlih iz pera nagrađivane Silvije Šesto.

  Predstava je namijenjena mladima od 9 godina naviše.

  Premijera: 6. veljače 2008.

 • Sportski život letećeg Martina
   
  10+

  Dubravko Jelačić Bužimski

  SPORTSKI ŽIVOT LETEĆEG MARTINA

  Martin može skočiti više i dalje nego bilo tko na svijetu, ali ljudi iz sportske institucije su ga otkrili i žele ga iskoristiti. No Martin neće samo tako popustiti, ustraje na svojim idealima bez obzira na sve pritiske!

  Predstava je namijenjena mladima od 10 godina naviše. 

  Premijera: 8. rujna 2016.

 • Kamenje
  Kamenje
  10+

  Tom Lycos i Stefo Nantsou

  KAMENJE

  Kamenje je dramatizirana istinita priča o dvojici dječaka koji su, bacajući kamenje s  mosta na autocestu, usmrtili vozača automobila. Ispisana je kao drama za dva glumca koji igraju svaki po dvije uloge - tinejdžera i detektiva te prati tijek događaja iz dviju vizura: samih dječaka i policajaca koji ih traže.

  Predstava je namijenjena mladima od 10 godina naviše. 

  Premijera: 13. veljače 2011.

NA VRH