Uvjeti plaćanja

Uvjeti plaćanja

 

Plaćanje i preuzimanje rezerviranih ulaznica

Rezervirane ulaznice potrebno je kupiti najkasnije DVA DANA PRIJE PREDSTAVE.

Ulaznice za predstave kazališta Planet Art potrebno je kupiti najkasnije dva dana nakon rezervacije, u protivnom one propadaju.

Molimo Vas da na vrijeme dođete na predstavu - nakon početka predstave više nije moguće ući u dvoranu, a novac za kupljene ulaznice ne vraćamo.

Povrat novca može se ostvariti na blagajni kazališta u roku od 30 dana od objavljene promjene ili otkazanog termina.

Rezervirane ulaznice možete kupiti na blagajni ili putem internetskog bankarstva.

Osim gotovinom, ulaznice je na blagajni moguće platiti i kreditnim karticama:Kartice

Djeca bez obzira na godine moraju imati svoju ulaznicu!

Na predstavama za male bebe (ciklus "Priča o...") sjedala nisu numerirana.

Na ostalim predstavama za djecu (ne vrijedi za ciklus predstava Priča o) u prva tri reda sjede samo djeca, a odrasli te odrasli s djecom koja ne mogu sjediti sama, tek od 4. reda naviše.

 

Upute za plaćanje ulaznica internetskim bankarstvom

Rezervirane ulaznice možete platiti koristeći internetsko bankarstvo, a najkasnije DVA DANA PRIJE PREDSTAVE (čevrtkom do 18 sati za subotnje predstave).

Plaćanje ulaznica na ovaj način možete učiniti u nekoliko koraka:

 1. Ukupan iznos rezerviranih ulaznica uplatite na jedan od žiro računa kazališta (IBAN), a najkasnije dan prije predstave:
     •   HR1923600001101317852 (Zagrebačka banka)
     •   HR6723400091100125299 (Privredna banka)
     •   HR0824840081102863724 (Raiffeisen Bank)
     •   HR5525000091101143167 (Addiko Bank)
  Poziv na broj: 3298604
  Napomena: upišite ime i prezime, predstavu, datum i sat predstave
 2. Pošaljite nam e-mailom (info@mala-scena.hr) ili faxom (01/468-3370) potvrdu uplaćenog iznosa (potvrdu uplate za subotnju predstavu potrebno je poslati najkasnije u četvrtak do 18 sati).
 3. Svoje ulaznice možete preuzeti neposredno prije predstave na blagajni kazališta, no nikako ne smijete kasniti jer nakon početka predstave nije više moguće ući u dvoranu, a novac za kupljene ulaznice ne vraćamo!


Povrat ulaznica i novčana nadoknada

U slučaju bolesti gledatelja, informaciju je potrebno javiti najkasnije sat vremena prije početka predstave, a kupljene ulaznice možete zamijeniti za drugu predstavu po izboru kupca ili zatražiti povrat novca uz predočenje kupljene ulaznice ili dokaza o kupovini istih. Povrat novca vrši se sredstvom plaćanja kojim je obavljena kupnja ulaznice.

U slučaju otkazivanja ili promjene u rasporedu izvedbe od strane kazališta Mala scena, kupljene ulaznice možete zamijeniti za drugu predstavu ili zatražiti povrat novca na blagajni kazališta uz predočenje kupljene ulaznice ili dokaza o kupovini istih. Povrat novca vrši se sredstvom plaćanja kojim je obavljena kupnja ulaznice.

NA VRH