Priča o svjetlu

Priča o svjetlu

 

Mogu li jednogodišnjaci zaista biti kazališna publika?
Ja sam u to sumnjala dok nisam vidjela oduševljenje jednogodišnjaka koji su upijali Priče o oblaku, kotaču... Ostala sam ugodno iznenađena... Jednogodišnjaci su prva i najdivnija publika.... ne govore riječima, ali govore osmijehom i zato bravo Mala Sceno!!
S.C., 17.3.2010.

Biti u kazalištu i još k tome biti okružen tim malim bićima čiji je smijeh tako razdragan, iskren i čist napuni i meni srčanu čakru... "Priča o svjetlu" toliko je topla, intimna i jednostavna da je preporučujem svakom... Sve pohvale g. Ivici Šimiću!
S.F., 20.3.2010.

"Priču o kotaču" smo već gledali kao i "Priču o svjetlu" i "Priču o oblaku". Mislimo da su to zaista jedine predstave primjerene za djecu od 1,5 godine i naš Leon (sad vec ima 23 mjeseca) ih je sve s velikim zanimanjem i oduševljenjem gledao. Favorit mu je bila "Priča o svjetlu". Veselimo se svakoj novoj "Priči o ...."
D.B., 19.5.2010.

Hvala za priču i prekrasnu maštu. Proslijedila fotke i link svim svojim mamama. Vidimo se opet na "Priči o kotaču", pa tako redom kako Jana bude rasla. Lijep pozdrav!
Jana & mama, 5.4.2011.

Pozdrav :)
Nakon što je prošlu subotu moj Viktor odgledao "Priču o svjetlu", samo da Vam kažem, od tada svaku večer ide spavati s baterijskom svjetiljkom u krevet, pogodite, riječ je o LUXU :)
Ovako to izgleda svaku večer:
"Viktor idemo spavati?"
"Ja hoću Lux!"
I tako on u mraku svoje sobe "šara" po zidu i igra "lovice" sa Luxom.
Nakon sutrašnje predstave, u najmanju ruku, već sam spremna da bi mogao spavati u_kadi_! :)

NA VRH