Ne ti ne

Ne ti ne

 
Prigrlite različitost!
10.02.2015.
PRIGRLITE RAZLIČITOST!
Što je "normalno", a što - "drukčijasto"? Je li djetetu s kroničnom bolesti mjesto na igralištu, a kamo li u kazališnoj predstavi? Pogotvo kad je ta bolest "nevidljiva" epilepsija!? Odgovore nudi nova predstava zagrebačakoga kazališta Mala scena
Ne, ti ne! Ili o drukčijatosti: predstava o prihvaćanju koja se ne zaboravlja
16.02.2015.
NE, TI NE! ILI O DRUKČIJATOSTI: PREDSTAVA O PRIHVAĆANJU KOJA SE NE ZABORAVLJA
Predstava ostavlja pomalo gorak okus u ustima, ali srce puno sreće i nade u buduće generacije, želju za rad na sebi, na vlastitim ograničenjima i predrasudama te potiče na pozitivno djelovanje.
Ocjena: Čista petica!
Predstava o različitosti
27.02.2015.
PREDSTAVA O RAZLIČITOSTI
O epilepsiji - bez straha
01.03.2015.
O EPILEPSIJI - BEZ STRAHA
Predstava, koja kroz duhovite dijaloge ne ostavlja mjesta strahu od "drukčijaste" epilepsije, potaknut će djecu na promišljanje, odgovorno ponašanje i zreo pristup tom pitanju.
Drugi, drukčiji i drukčijasti
02.03.2015.
DRUGI, DRUKČIJI I DRUKČIJASTI
Ozbiljni sadržaj predstave nije samo usputni dodatak koji daje privid angažiranosti (kako to ponekad u dječjem kazalištu biva), nego je vrlo vjerojatno da će ga djeca s predstave ponijeti kući. A to je najviše što kazalište uopće može postići.
Vanjski i unutarnji svijet
05.03.2015.
VANJSKI I UNUTARNJI SVIJET
Postaviti predstavu o epilepsiji u kazalištu za djecu hrabar je potez. Postaviti je pak kao umjetničko djelo koje će u djece i odraslih rušiti barijere bolesti, straha, srama tuge i boli i pretvoriti ih u aktivne sudionike kreativne stvarnosti i stvaranja ljepše i bolje vlastite i tuđe realnosti - pravo je čudo. Takvo se čudo dogodilo na praizvedbi izvrsnoga teksta Kristine Gavran pred prepunim gledalištem.
Tera TV, Makedonija
07.08.2015.
NA VRH