Kraljevna na zrnu graška

Kraljevna na zrnu graška

 
 • Ivica Šimić - Zvjezdana Ladika
  Kraljevna na zrnu graška

  3+
  Kraljevna na zrnu graška

  Tekst: Ivica Šimić
  Tekst songova: Zvjezdana Ladika
  Songove uglazbio: Ivica Šimić
  Lutke su izradile: Ana Kraljević i Danira Matošić
  Prva postava predstave: Vitomira Lončar i Ivica Šimić

  Igraju: Buga Marija Šimić i Ivan Colarić

  Kad su Vitomira i Ivica prije više od 30 godina započinjali rad na predstavi Pričalo i Malena, željeli su samo jedno: napraviti predstavu kojom bi mogli započeti nešto samostalno. Iz te predstave rodila se Mala scena, a s vremenom je Pričalo i Malena postala "Kraljevna na zrnu graška".

  Kraljevnu su Vitomira i Ivica odigrali tisuće puta diljem Hrvatske, ali i svijeta te je ova predstava svakako zaslužila naziv kultne predstave. Ona ne samo da je stvorila naše kazalište, nego je odredila i njegovu sudbinu, sudbinu svih maloscenaca, kao ljudi i kao umjetnika.

  Za naš 30. rođendan ova prekrasna priča, puna veselih pjesama koje ostaju zauvijek u uhu, zabavnih likova, fantastičnih lutaka i čiste uživancije vraća se u novom ruhu našoj dragoj, vjernoj publici i onoj koja će to tek postati! 

  Naša Kraljevna interaktivnog je karaktera, progovara o snazi mašte, važnosti prave ljubavi, zajedničkog stvaranja i uz fantastičnu glazbu Ivice Šimića zasigurno će vas razveseliti, nasmijati, raznježiti i uljepšati vam barem dijelić života!

  Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše.

   

  Cijena ulaznice: 40 kuna (5,31 EUR)

  Cijena ulaznice za grupe veće od 80 osoba: 35 kuna (4,65 EUR)

  *fiksni tečaj konverzije 1 EUR=7,53450 kuna

 
NA VRH