Huligan

Huligan

 
Navijačke priče za učenje na tuđim greškama
08.03.2019.
NAVIJAČKE PRIČE ZA UČENJE NA TUĐIM GREŠKAMA
Mladi akademski glumac Paško Vukasović redatelj je predstave “Huligan” koja će večeras biti praizvedena u zagrebačkoj Maloj sceni. Pitamo ga kako je nastao tekst za ovu intrigantnu predstavu koja se bavi huliganstvom u sportu.
Navijačka inicijacija uz tuču i cugu
11.03.2019.
NAVIJAČKA INICIJACIJA UZ TUČU I CUGU
Vukasovićev “Huligan” u impresivnoj glumačkoj interpretaciji Šakoronje imponira dokumentarnošću i ozbiljnošću. Navijački život odlično je rekonstruiran na više nego jednostavnoj sceni pa je “Huligan” pravi mali vodič kroz navijačke labirinte, prepun brutalnosti, apsurda i nasilja, ali i neke gotovo idealistične pravdoljubivosti i buntovništva koje je urođeno mladim ljudima kojima je teško živjeti po tuđim pravilima.
Premijera predstave 'Huligan' u kazalištu Mala scena
08.03.2019.
PREMIJERA PREDSTAVE 'HULIGAN' U KAZALIŠTU MALA SCENA
Kao što sam naziv kaže, predstava u režiji Paška Vukasovića inspirirana je navijačkim skupinama, a svoju podršku na premijeri došli su pružiti i Zaprešić boysi, čije pjesme su korištene u predstavi.
Portal www.wish.hr
14.03.2019.
KRITIKA OLGE VUJOVIĆ NA PORTALU WISH.HR
Gandhi: „Oko za oko i cijeli bi svijet bio slijep“
Kritika Olge Vujović za portal kritikaz.hr
01.04.2019.
KRITIKA OLGE VUJOVIĆ ZA PORTAL KRITIKAZ.HR
Često odlazim u kazalište i prilično lako razdvajam kazališnu umjetnost od istinskog života, tako da nisam previše podložna emocijama. Međutim, autorska ekipa predstave „Huligan“ ozbiljno se poigrala mojim srcem i to na najbolji mogući način.
Huligan u kazalištu
03.04.2019.
HULIGAN U KAZALIŠTU
Predstava Huligan u zagrebačkoj Maloj sceni nudi zanimljiv pristup fenomenu ultrasa
NA VRH