Posljednji "Bum Tomica"

Posljednji "Bum Tomica"

"Bum Tomica" odigrao posljednju izvedbu!

Kraj još jedne kazališne sezone obilježili smo posljednjom, 311., izvedbom višestruko nagrađivane predstave Bum Tomica!

U ispunjenoj dvorani Male scene, publika je ovacijama pozdravila fantastične glumce Dražena Čučeka, Lanu Gojak, Ivana Grčića i Ivanu Krizmanić kao i ostatak autorskog tima koji im se pridružio na pozornici - Silviju Šesto, Dinku Jeričević, Danicu Dedijer te Rominu Vitasović i Vini Jurčić koje su se posljednje dvije godine pridružile timu.

Ova legendarna predstava nastala je prema popularnim romanima spisateljice Silvije Šesto, koju je na kazališne daske postavio Ladislav Vindakijević, i jedna je od rijetkih produkcija koja se može dičiti dugovječnim životom od čak 11 godina!

Ovom prilikom želimo se zahvaliti ostatku vrijednog autorskog tima koji je sudjelovao u stvaranju ove hit predstave: scenografkinji Dinki Jeričević, Marti Crnobrnja koja je oslikala scenografiju, kostimografkinji Danici Dedijer i njezinim pomoćnicama Tajani Meštrović i Marti Grbešić, Adriani Kramarić za glazbu, Silviji Šesto i za likovno oblikovanje, fotografkinji Ireni Sinković, producentici Vitomiri Lončar te Danieli Kos za marketing i odnose s javnošću.
Također veliko hvala i sjajnoj glumačkoj ekipi koja je ostavila veliki trag: Nikši Butijeru, Ivanu Grčiću, Draženu Čučeku, Lani Barić, Vitomiri Lončar, Romini Vitasović, Ivani Krizmanić, Lani Gojak, Bugi Mariji Šimić i Vini Jurčić.

Hvala prekrasnoj publici koja nas je pratila na ovoj nezaboravnoj kazališnoj avanturi i koja nam se pridružila na svečanoj izvedbi koju smo zasladili uvijek izvrsnom tortom Slatke tajne.

 

NA VRH