Ivan Starčević

Ivan Starčević

Ivan Starčević

Ivan Starčević

Rođen sam 16. srpnja 1994. Godine u Zagrebu.

Završio sam „OGŠ Zlatka Grgoševića pri NS Sesvete“ smjer klavir i osnovnu školu Brestje. Za sudjelovanje na 47. HDGPP regionalnom natjecanju u Zadru osvojio sam III. nagradu u II. kategoriji u disciplini solfeggia. Srednju opću izobrazbu završio sam u ŠPUD-u,a  glazbenu naobrazbu završio sam u „GU Elly Bašić“ smjer klavir, u klasi mr. art. Arijane Ramić, prof prve dvije godine, a zatim smjer teorija glazbe u klasi više profesora (Marija Haluza, prof.mentor, Boris Klarić, prof., Irena Markulin, prof., Nataša Perak Lovričević, prof. Savjetnik, Dina Rudolf Perković, prof.). Za vrijeme srednješkolskog obrazovanja nastupao sam 27.MBZ-u, te u zborskoj ulozi koncerta glazbenih odlomka iz filmske trilogije „Gospodar prstenova“. Sudjelovao sam u uredništvu časopisa „Ellymanija“ na 2. broju godine 2012.

Nakon toga upisujem studij teorije glazbe na MA Zagreb.

Sudjelovao sam u projektima MA Zagreb u zborskoj ulozi u operi „Orfej i Euridika“ C.W. Glucka u KDVL, te u zborskoj ulozi u operi „Madame Buffault“ B. Papandopula u HNK. Nakon 2. godine studija teorije glazbe uzimam slobodnu godinu i transfer na studij glazbene pedagogije na 3. godinu.

Nisam imao predhodnih sudjelovanja u projektima u kazalištu Mala scena. Opera „Amelija ide na ples“ mi je prvi projekt sa kazalištem Mala scena.

NA VRH