Ana Cvitaš

Ana Cvitaš

Ana Cvitaš

Ana Cvitaš

Ana Cvitaš, 1984.

Obrazovanje:

1991. - 1999.: Osnovna škola 22. lipnja, Sisak

2999. - 2003.: Opća Gimnazija Sisak,

2003. -          : Pravni fakultet, Sveučilište u Zagrebu

2009. -          : Produkcija, ADU, Zagreb                                   

Dosadašnje iskustvo: 

2002. godine sudjelovala sam na projektu Filozofskog fakulteta pod vodstvom prof. Ive Škarića sa odsjeka fonetike, pod nazivom ''Govornička škola'' gdje sam izborom publike i stručnog žirija bila izabrana za najboljeg govornika.

U organizaciji Sisačkog odsjeka za kulturu vodila sam i društvene programe koji su podrazumijevali simultano prevođenje sa engleskog jezika, kao i voditeljske sposobnosti.

2006. sudjelujem u  projektu obuke mentora pod vodstvom PRONI centra: specijalizacija za team building obuku.

Kao predsjednica Sisačke udruge mladih Kult upoznata sam sa organizacijskim poslovima: kao voditelj grupe za sponzorstva bila sam u prilici naučiti komunicirati sa marketinškim odsjecima velikih poduzeća na području Hrvatske.        Osim toga, samostalno sam organizirala nekolicinu umjetničkih festivala unutar društvenih događanja grada Siska. Pritom izdvajam kazališno-glazbeni festival IN-YER-FACE, te glazbeni festival Peeping Tom.             Krajem 2006. godine objavljujem jednu od prvih elektronskih knjiga kratkih priča   na tri jezika (hrvatski, engleski i njemački).  Nekoliko priča objavljeno je iste godine u književnom časopisu Re:.Sudjelovala sam na glazbenim i kazališnim smotrama i festivalima diljem Europe.

Početkom 2009. godine kao Ana Šešerin započela sam blog u sklopu Večernjakovog portala koji se bavi temom medija te prati i naglašava rad mladih, talentiranih lica na domaćoj sceni. Blog naziva Soba ima i više od 6000 pregleda što smatram iznimnim rezultatom za tako kratak period pisanja.

Iste godine zaposlena sam na Svjetskom festivalu animiranog filma Animafest Zagreb u sklopu PR sektora. 2010. godine na istom festivalu radim kao dio produkcijskog tima na funkciji koordinatora popratnih događanja. 2010. godine radim kao glasnogovornik i PR zagrebačkog kluba Sirup.

U studenom iste godine pokrećem online magazin dot that spot koji, osim što predstavlja perspektivne umjetnike omogućava i spotter to go uslugu namijenjenu posjetiteljima Zagreba.

Posebno naglašavam znanje engleskog jezika koji sam usavršavala 18 godina polazeći satove u školi za strane jezike Eurlingua u Sisku. Međunarodne ispite rađene prema standardu University of Cambridge  polažem s najvišim ocjenama.

Predstava "Ovca za sva vremena" prva mi je suradnja s kazalištem Mala scena, a dio je prakse kolegija izv. prof. dr. Darka Lukića "Praktični elementi kazališne produkcije" na ADU, Odsjek produkcije.

 

 

NA VRH