Home

Home

 • Vikend za najmlađe

  Vikend

  Nakon blagdana laganim tempom ulazimo u novi kazališni vikend koji smo posvetili najmlađima, od 1,5 do 5 godina.
  Svakako nam se pridružite na zabavnoj i maštovitoj "Priči o vodi" koja je na programu u petak u 18 sati te u subotu, na Dan planeta Zemlje, u 10 i 11:30 sati. Predstava je namijenjena ograničenom broju ljudi zato svakako rezervirajte svoja mjesta na vrijeme i neka vas ne muči loša vremenska prognoza jer vas u Maloj sceni čeka nezaboravno kazališno iskustvo!

  Subotnja večer, od 20 sati, rezervirana je za mlade i odrasle uz kazalište Planet Art i "Posljednju Freudovu seansu", dok u nedjelju u isto vrijeme možete pogledati najdugovječniju predstavu "Stilske vježbe" s istom glumačkom postavom , a svoje ulaznice za obje predstave možete rezervirati telefonski na 01/4683352.

  Bolje Zmaj u kazalištu nego kazalište u Zmaju.
  Vidimo se!

  Vijest objavljena 18.04.2017.

   
 • "Puž" otvorio Malog Marulića!

  Šareni tjedan za sve

  Ove je godine, po prvi put, Festival hrvatske drame za djecu "Mali Marulić" započeo u Zagrebu, a 6. travnja otvorio ga je naš "Puž".

  Bajkovita predstava o dječaku kojemu se nije žurilo u svijet odraslih, jer velike stvari u životu ionako se rade polako, predstava čiju režiju potpisuje Staša Zurovac za koju je tekst po narudžbi pisala Maja Hrgović.

  Više o ovoj predstavi koja je ispunjena glazbenim brojevima i lijepim porukama, namijenjena svima od 3 godine naviše, kao i raspored igranja pročitajte na našim stranicama.

  Vijest objavljena 03.04.2017.

   
 • Komična opera "Pimpinone" premijerno u Maloj sceni!

  Komična opera "Pimpinone" premijerno u Maloj sceni!

  Nakon osvojenih šest Rektorovih nagrada, nominacije za Nagradu hrvatskoga glumišta i četiri naslova, opera "Pimpinone" je peta glazbeno-scenska produkcija Male scene namijenjena mladima (11+) i odraslima.

  Komičnu operu Georga Philippa Telemanna, a povodom 250. obljetnice skladateljeve smrti, režira Frana Marija Vranković, dok je produkcija  nastala kao suradnja Male scene i udruge „Sve ostalo je glazba“ iz Dubrovnika. 

  Tri mlade operne pjevačice Valentina Mekovec, Maja MužarManda Sviben utjelovit će ulogu vrckave Vespette koja se pokušava bogato udati te će s ovom produkcijom i diplomirati uz glazbeno vodstvo i klavirsku pratnju nagrađivanog pijanista Ivana Pernickog.

  U ulozi Pimpinonea, usamljenog "kompjuteraša" i zaljubljenika u Star Trek, zagrebačkoj će se publici predstaviti mladi pjevači Josip Roša i Filip Sever, a sama radnja odvija se u današnjem, modernom okruženju u kojem vlada tehnologija.

  Svečana izvedba druge ovogodišnje premijere našega kazališta dočekana je s oduševljenjem i aplauzima u četvrtak, 30. ožujka, u 19 sati na Medveščaku 2.
  Sljedeće izvedbe možete pogledati već 4. svibnja u 20 te 5. svibnja u 19 sati.

  Vijest objavljena 24.03.2017.

   
 • "Muka malog vuka" premijerno u Maloj sceni

  Prva premijera u 2017.

  "Muka malog vuka" , u režiji nagrađivane redateljice Morane Dolenc nastala prema istoimenoj slikovnici Renata Baretića i Davora Šunka u četvrtak, 2. ožujka, u punoj dvorani Male scene dočekana je s oduševljenjem!

  Ovo je priča koja kroz likove iz tradicionalnih bajki ukazuje na različitosti na koje svatko ima pravo. Scenografski i kostimografski smještena u šezdesete godine prošloga stoljeća, predstava govori o tome kako nitko ne bi trebao odgovarati za postupke svojih predaka niti zbog njih trpjeti uvrede. Vučka, koji je glavno lice naše produkcije, na putu do djeda dočekuju brojni ljuti stanovnici šume, no on ih zamoli da mu udjele povjerenje te obećaje ida nikada neće postati zvijer o kojoj će se pisati i pričati jezive priče.

  No, hoće li Vučko održati svoje obećanje?

  Ova, 117. premijera Male scene, obiteljska je predstava za djecu (5+) i odrasle koja će zasigurno dobro nasmijati, ali i educirati sve koji je pogledaju! Rezervirajte svoja mjesta za neku od sljedećih izvedbi na našem redovitom programu, a sjajne kritike pročitajte ovdje.

  Vijest objavljena 03.03.2017.

   
 • "Priča o zvuku" proslavila 150. izvedbu

  "Priča o zvuku" proslavila 150. izvedbu

  Predstava "Priča o zvuku", namijenjena najmlađoj publici (od 1,5 do 5 godina) proslavila je 150. izvedbu u samo tri godine od praizvedbe! Premda od 2014. godine igra u prosjeku jednom tjedno i dalje je neprestano rasprodana.

  Mališani su u subotu, 11. veljače u 11:30 sati, uživali u još jednoj izvedbi koja pomiče granice percepcije zvuka i njegovu povezanost s drugim osjetilima, nakon koje smo se zasladili uz tortu Slatke tajne te tako obilježili još jednu sjajnu suradnju s kolektivom SKROZ.

  Mala scena jedino je kazalište u Hrvatskoj koje već više od 10 godina producira i igra predstave za one najmanje (1,5+) pa tako u ciklusu "Priča o..." brojimo pet naslova: "Priča o vodi", "Priča o kotaču", "Priča o svjetlu", "Boje duge - Priča o bojama" i "Priča o zvuku".

  Ukoliko još niste, svakako pogledajte ove naslove svakog petka poslijepodne te subotom ujutro, a raspored predstava možete vidjeti ovdje.

  Vijest objavljena 11.02.2017.

   
 • Zahvala za doprinos u kulturi

  Zahvala za doprinos u kulturi

  Povodom obilježavanja 20. obljetnice Hrvatskog centra Assitej, koja se pretprošlog petka održala u Virovitici, osnivačima Male scene Vitomiri Lončar i Ivici Šimiću dodijeljene su zahvale za promicanje kazališta za djecu i mlade.

  Ovom prilikom Mala scena, kao i Vitomira i Ivica iz Kine, zahvaljuju na ovom divnom priznanju!

  Vijest objavljena 04.12.2016.

   
 • Noć kazališta za pamćenje!

  Noć kazališta za pamćenje!

  Osma Noć kazališta zaista je bila u duhu slogana Kraljevstvo za kulturu, a Zmajevo gnijezdo i Mala scena svojim su posjetiteljima pripremili jedan od bogatijih programa u Zagrebu - pet izvedaba za različite uzraste te jednu kreativnu radionicu za djecu.
  Da je ovaj dan zaista poseban dokazuje i činjenica kako je diljem cijele Hrvatske, u raznim kulturnim događanjima, uživalo 38.000 ljudi!

  Zmajevo gnijezdo svoja je vrata u subotu, 19. studenog, otvorilo među prvima i to u 10 i 11:30 sati predstavom "Priča o vodi" namijenjenoj najmlađoj publici (1,5+), za koju se tražila i karta više.
  Zmajska radionica 3 u 1 okupila je 18 polaznika koji su kroz dramsku, lutkarsku i scenografsku fazu iskusili različite kreativne procese u izradi zmajeva, koji su trenutno izloženi u prostoru Male scene!
  Lutkarski  studio Kvak oduševilo je sve od 3 do 11 godina svojom izvedbom predstave "Miš u prašumi", dok je novi naslov Triko Cirkus Teatra "Klaunski Cabaret", u režiji Lee Delong, do suza nasmijao i zabavio sve odrasle posjetitelje.
  Prvom izvedbom u Zmajevom gnijezdu, dramski studio Teatra Tirena zaključio je Noć kazališta predstavom "Proces" koja je napunila dvoranu na Medveščaku 2. Ovom im prilikom iskreno čestitamo, bravo!

  Fotografije s naše Noći kazališta možete pogledati na Facebook stranicama Male scene i Zmajevog gnijezda, a mi i dalje nastavljamo u sličnom tonu što možete vidjeti u našem programu za prosinac i Adventu s najboljim Svetim Nikolom i Djedom Mrazom.

  Svi za Zmaja, zmaj za kulturu te hvala svima koji su i kod nas proveli Noć kazališta!

  Vijest objavljena 21.11.2016.

   
 • Stefano Surian nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2016.!

  Stefano Surian nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta! (1)

  U kategoriji za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina - opereta/mjuzikl, nominiran je Stefano Surian za ulogu Kadeta Roberta (bariton) u opereti "Momci na brod".

  Kao jedna od najpoznatijih opereta Ivana pl. Zajca, u režiji Snježane Banović, Mala scena izvodila je u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu, a s operetom je gostovala i u bečkom Akzent theatru.

  Ova iznimna produkcija Male scene, svoju je prvu izvedbu održala 16. prosinca 2014. godine povodom 100. obljetnice smrti našeg velikog skladatelja.

  Rektorovu nagradu 2015. godine, za dirigiranje operetom "Momci na brod", dobio je Davor Kelić kao student dirigiranja.

  Čestitamo Stefanu na nominaciji i želimo mu puno uspjeha na dodjeli Nagrada koja će se održati 24. studenog 2016. godine!

  Vijest objavljena 13.11.2016.

   
 • Renato Baretić u Maloj sceni!

  Audicija 2. krug

  Nova kazališna poslastica „Muka malog vuka“, predstava koja nastaje prema istoimenoj slikovnici Renata Baretića i Davora Šunka, započela je s probama u Maloj sceni.

  Renato Baretić i Davor Šunk, nagrađivani pisac i dizajner, u lipnju 2015. u u izdanju Semafore, objavljuju slikovnicu  „Muka malog vuka“ koja potiče međugeneracijski dijalog kao i promišljanje o drugačijima oko sebe.

  Renato Baretić napisao je više od tisuću autorskih tekstova, a njegov je roman „Osmi povjerenik“ najnagrađivanija knjiga hrvatske proze ikada. Premda hrvatskoj javnosti poznat kao pisac za odrasle, u Maloj sceni prvi će se put pojaviti kao autor za djecu.
  Davor Šunk, suautor slikovnice, poznati je hrvatski dizajner, također dobitnik mnogih nagrada.

  Zaista smo ponosni na sjajan autorski tim koji radi na našoj novoj predstavi predvođeni redateljicom Moranom Dolenc, kojoj je ovo prva suradnja s Malom scenom! Dolenc je dobitnica mnogih nagrada a poznata je kao jedna od najvećih stručnjakinja lutkarstva na našim prostorima nakon diplomirane teatrologije na Sorbonni 2008. i završene Ecole Nationale Superieure des Arts de la Marionnette 2005. godine u Charleville u Mezieresu u Francuskoj.

  Na audiciji je izabrano troje glumaca, Goran Guksić, Lucija Barišić i Šiško Horvat Majcan, a autorski tim čine još i dramaturg Bruno Margetić, skladatelj Vlatko Panić, scenografkinja Vesna Režić, kostimografkinja Dubravka Skvrce te producentice Tena Bosek i Mia Tomić.

  Izborom ovoga naslova za djecu od 3 do 10 godina potičemo hrvatsko dramsko pismo, a također, kao društveno odgovorno kazalište, ukazujemo na probleme predrasuda.

  Praizvedba „Muke malog vuka“ održat će se u veljači 2017. godine, a biti će to 117. premijera Male scene!

   

  Vijest objavljena 31.10.2016.

   
 • "Crna Petra" novi naslov za niži uzrast!

  Tjedan prepun događanja!

  Ušli smo u jesen, a naše je Gnijezdo dobilo još više boja i oblika!
  Pripremili smo mnogo događanja za one koji još puze, za one koji već sami znaju oprati zubiće pa i za one koji ujutro spremaju torbu školarcima i zadnji gase svjetlo prije spavanja (odrasle), a što to - pročitajte niže!

  S ponosom Vam predstavljamo i treću premijernu izvedbu u Zmajevom gnijezdu koja će se održati 28. rujna u 19 sati!
  "Crna Petra" Male scene, za koju je tekst po narudžbi ponovno pisala Lana Šarić, kao i režiju poznata američko-francuska redateljica Lee Delong, posljednji je naslov trilogije produkcija Triko Cirkus Teatra i Male scene, kojim istražujemo cirkuske vještine kroz kazališni izričaj!

  O čemu sanjaju današnja djeca? Kako se igraju onda kada imaju vremena za igru? Bezbrižne igre na otvorenom, lopte, bicikle i gumi-gumije zamijenili su mobiteli, kompjuteri i kompjuterske igrice. Nikada bliža jedna drugima, današnja djeca, skrivena iza ekrana kompjutera i mobitela, izgubljena u beskonačnoj virtualnoj stvarnosti, sve se više udaljuju - i od vršnjaka, i od sebe samih. U svijetu u kojem su o ekranim ovisni i odrasli i djeca, sve je teže odrediti što je ispravno, a što pogrešno, što je dopušteno, a što zabranjeno, što je stvarno, a što postoji tek u virtualnom. "Crna Petra" predstava je o djeci izgubljenoj u svijetu kompjuterske igre. Dvije Petre, prijateljice i vršnjakinje, tako će, zahvaljujući znatiželji i zaigranosti, zaglaviti u virtualnoj stvarnosti.

  Foto galeriju svakako pogledajte ovdje!

  Još jedna poslastica za sve odrasle!

  Vikendima, od 15. listopada, na rasporedu Zmajevog gnijezda naći ćete i predstave kazališta Planet Art!
  Da, da, da, postavljamo i večernju scenu za one koji bi rado pogledali "Posljednju Freudovu seansu", "Ritinu školu" ili pak "Veliku Zvjerku! Zar nije to sjajno?

  Nazovite nas na 01/468-3352 ili rezervirajte svoja mjesta online za bilo koju od izvedaba u Zmajevom gnijezdu jer...

  Zmajevi kolo vode!

   

  Vijest objavljena 26.09.2016.

   
 • "Sportski život letećeg Martina" - prva praizvedba u novoj sezoni!

  Prva praizvedba u sezoni

  Već drugog tjedna u rujnu, izlazimo s novom predstavom za mlade i odrasle!

  Predstava "Sportski život letećeg Martina" (10+) nastala je prema lektirnim romanima Dubravka Jelačića Bužimskog, režiju potpisuje Ivica Šimić, a svečana premijera održat će se u četvrtak, 8. rujna, u 19 sati!

  "Sportski život letećeg Martina" pravi je književni hit koji već desetljećima zaokuplja pažnju mlade publike. Mala scena donosi ovu priču o životu mladih u sukobu s "odraslim" svijetom, punu fantastike, napetosti, ironije i humora u formi krimi priče koju utjelovljuju Jan Novosel, Mirel Huskić, Paško Vukasović i Dubravka Lelas!

  Sjajne kritike pročitajte ovdje i ne propustite pogledati kako se glavni junak, dječak Martin, suprotstavlja ideji da se njegov sportski talent iskorištava od beskrupuloznih predstavnika vlasti.

  Svoje ulaznice za naše predstave rezervirajte online ili telefonski na 4683352 i vidimo se u središtu okupljanja djece i mladih na Medveščaku 2, gdje Zmajevi kolo vode!

   

  Vijest objavljena 05.09.2016.

   
 • "Zmajevo gnijezdo" prvi hrvatski kazališni klaster

  "Zmajevo gnijezdo" prvi hrvatski kazališni klaster u Hrvatskoj

  Mala scena nastavlja s radom i to kroz prvi kazališni inkubator, kakav u Hrvatskoj još nitko nije pokušao oformiti. Kontinuitet se na Medveščaku nastavlja te od jeseni djeluje kao novi, na hrvatskom tlu još neviđeni, organizacijski model!

  Zajedničkim snagama podići ćemo kazalište za djecu na višu razinu!

  7 kompanija, 7 estetika, 7 premijera godišnje u afirmiranom prostoru, poznatom po izvrsni i inovativnim produkcijama, a samo do 2017. godine, igrat će ukupno 47 repriznih naslova od kojih je 5 namijenjeno bebama, 32 nižem uzrastu te višem uzrastu te višem uzrastu i mladima 10 predstava.
  Ali to nije sve, uza sve navedene izvedbe održavat ćemo i različite radionice!

  Naslove mnogih često nagrađivanih predstava kod nas će igrati 24/7, a niste ih mogi vidjeti zbog nedostatka prostora za igranje!

  U našem će se gnijezdu, na jednom mjestu, poticati kritičko razmišljanje, kroz kreativnost ćemo razvijati odnos s publikom te ćemo udruženi još snažnije graditi suradnju i razmjenu umjetničke inovativnosti i izvrsnosti u procesu odrastanja i obrazovanja kroz kazalište, a predstave će se u igrati svakog dana, preko tjedna, subotom, nedjeljom, svetkom i petkom, praznikom ili blagdanom!

  Uzbuđeni smo i ponosni što će naš zmajski kazališni klaster biti žarištem, mjestom koje će okupljati najbolja neovisna kazališta za djecu u Zagrebu, i to: Kazalište Smješko, Lutkarski studio Kvak, Teatar Puna kuća, Teatar Tirena, Tigar Teatar, Triko Cirkus Teatar i kazalište Mala scena!

  ZMAJEVO GNIJEZDO zajedničkim će snagama, mislima, idejama krenuti u ostvarenje naših najluđih snova, a da bi naši zmajevski snovi postali stvarnost, potrebna/potreban si nam i TI!

  Podrži stvaranje Zmajevog gnijezda jer bilo kakvim prilogom korak smo bliže cilju, zato te molimo, probudi zmaja u sebi i razglasi ovaj prvi kazališni start-up preko 7 gora i 7 mora, 7 brda i 7 dolina, 7 vulkana i 7 kotlina te doniraj bilo kakav prilog za uređenje prostora, obnovu, nova radna mjesta, prepoznatljivost i vidljivost na HR5525000091101143167 (Hypo banka) ili, još bolje, pogledaj što ti nudi naša crowdfunding kampanja na Indiegogu! Ukoliko doniraš koji dolar, nudimo ti svašta zauzvrat - ma pogledaj ovdje!

  Prati nas i na Facebook stranici Zmajevog gnijezda!

  Ne zaboravi...po Zmaju se dan poznaje!!

  Vijest objavljena 28.06.2016.

   
 • Dvije Rektorove nagrade našoj "Ameliji"

  "Amelija ide na ples" dobila dvije rektorove nagrade!

  Mladi umjetnici iz naše najnovije opere "Amelija ide na ples" Aleksandra Bilanović, za ulogu Amelije, i Ante Sladoljev, pijanist, dobili su Rektorove nagrade!
  Ovo je već šesta Rektorova nagrada za četiri glazbeno-scenska djela u suradnji Male sceneMuzičke akademije u Zagrebu!
  S ponosom čestitamo cijeloj ekipi! Bravo mladi!

  Vijest objavljena 10.06.2016.

   
 • Mala scena s tri naslova na tri festivala!

  Mala scena s tri naslova na tri festivala

  Predstava „Boje duge – Priča o bojama“ (1,5+), autorice i glumice Svetlane Patafte, gostuje na Labas festivalu u Litvi, u sklopu kojeg će, uz dvije izvedbe na engleskom jeziku, autorica održati i radionicu za djecu i roditelje.

  Ova produkcija Teatra Puna kuća na stalnom programu Male scene, bit će jedini naslov iz Hrvatske uz predstave iz Italije, Austrije, Perua, Ujedinjenog Kraljevstva i Njemačke.

  Prošle je godine na istome festivalu Mala scena gostovala s naslovom „Priča o oblakuIvice Šimića, također na engleskom jeziku, a izvedbe su oduševile mnogobrojnu publiku.

  Gostovanje na festivalu u Vilniusu, koji će trajati od 9. do 14. svibnja, sufinancirano je od strane Grada Zagreba i Ministarstva za kulturu RH, a podržat će ga i Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Litvi s veleposlanikom Krešimirom Kedmenecom.

  Po povratku iz Litve naša hvaljena komedija za odrasle „Leticija i ljublist“, u Vinkovcima će sudjelovati u službenoj konkurenciji Festivala glumca koji će se održati od 13. do 21. svibnja. Vitomira Lončar ulogom Leticije obilježila je 40. godina umjetničkog rada.
  Mala scena sudjelovala je već na 1. Festivalu glumca, a na ovogodišnjem 23. izdanju Festivala, sudjelovat će uz još 17 kazališta.

  U predstavi igraju Vitomira Lončar, Jasna Bilušić, Ivica Šimić i Buga Marija Šimić.

  Pozivamo sve prijatelje Male scene iz Slavonije da u nedjelju, 15. svibnja u 21 sat, dođu u Gradsko kazalište Joza Ivakić i pogledaju sjajno djelo Petera Shaffera u režiji Ivice Šimića.

  Mala vještica“ (4+), predstava Nine Horvat, sudjelovat će i na 11. Ogulinskom festivalu bajke u Ogulinu koji će se održati od 10 do 12. lipnja. 

  Ova produkcija Male scene nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom, na festivalu će gostovati posljednjeg dana, a glumačku ekipu čine Iva Peter Dragan, Nikolina Majdak i Anja Matković.

  Sretno svima!

  Vijest objavljena 06.05.2016.

   
 • Mala scena otvorila opatijski FEN!

  Mala scena otvorila opatijski FEN!

  "Festival neovisnih kazališta RH je slavlje neovisne scene i to je jedinstveno mjesto u Hrvatskoj gdje se neovisna scena okuplja i gdje može razmijeniti ne samo svoja iskustva, nego i predstave. FEN je događaj na kojem slavimo kazalište." - Vitomira Lončar, direktorica kazališta Mala scena.

  Jubilarno 5. izdanje FEN-a jučer je službeno otvorila naša hvaljena komedija za odrasle "Leticija i ljublist" u ispunjenoj Zlatnoj dvorani opatijskog hotela Imperial. Oduševljeni gledatelji ovacijama su nagradili izvedbu predstave kojom je Vitomira Lončar obilježila 40 godina umjetničkoga rada. Ovog su nas puta organizatori odlučili i dodatno nagraditi jer smo svih ovih godina vjerni sudionici FEN-a, stoga je posebno dizajnirani fen (sušilo za kosu) uručen Vitomiri Lončar.
  Kazalište Mala scena uvršteno je i u Walk of FEN koji je postavljen na glavnoj opatijskoj prometnici i nemoguće ga je ne uočiti, a navečer je prekrasno osvjetljen!

  Ali to nije sve!

  Program za djecu također smo otvorili našom predstavom za mlade "Ne, ti ne! ili o drukčijatosti" kojom želimo ukloniti stigmu koja prati oboljele od epilepsije, najčešće neurološke bolesti u Hrvatskoj.
  Ova predstava o različitostima oduševila je učenike sedmih i osmih razreda Osnovne škole R. K. Jeretov u ispunjenom umjetničkom paviljonu Juraj Šporer.

  Fotografije i službeno glasilo FEN-a, Fenomen, možete vidjeti i na našoj Facebook stranici!

   

  Vijest objavljena 30.03.2016.

   
 • Marko Hergešić osvojio titulu najboljeg sporednog glumca

  Vikend u prepoznatljivo različitom kazalištu!

  U sklopu 16. Naj, naj, naj festivala u konkurenciji od 14 predstava, u kategoriji za najbolju sporednu mušku ulogu, nagradu je osvojio Marko Hergešić za ulogu u našoj predstavi "Ne, ti ne! ili o drukčijatosti" za koju je tekst napisala Kristina Gavran, a režirala Nora Krstulović.
  Ova predstava o različitostima namijenjena je djeci i mladima od 7 do 15 godina i svojom će izvedbom otvoriti program predstava za djecu na 5. jubilarnom Festivalu neovisnih kazališta RH u Opatiji koji počinje danas i traje sve do 3. travnja.

  Čestitamo Marku na ovom priznanju! Bravo!

  Foto: SKROZ

  Vijest objavljena 29.03.2016.

   
 • Vitomira Lončar i Ivica Šimić - prvi kulturni emigranti!

  VITOMIRA LONČAR, PRVA KULTURNA EMIGRANTICA

  Vitomira Lončar, osnivačica, direktorica i producentica kazališta Mala scena, glumica koja je 2015. obilježila 40 godina umjetničkog rada, doktorica znanosti, bivša TV voditeljica i donedavna autorica bloga "Slamka spasa", prošli je tjedan objavila da sa suprugom Ivicom Šimićem odlazi iz Hrvatske!

  Ne brinite, Mala scena i dalje ostaje prepoznatljivo različita!

  Više pročitajte u razgovoru u Jutarnjem listu!

  Vijest objavljena 14.03.2016.

   
 • "Puž" dočekan s oduševljenjem!

  "Puž" dočekan s oduševljenjem!

  U subotu je u Maloj sceni održana prva izvedba naše nove predstave za djecu od 3 do 9 godina, "Puž"! Predstava autorice Maje Hrgović u režiji Staše Zurovca dočekana je s oduševljenjem mnogobrojne publike! U četvrtak 4. veljače u 19 sati održat će se svečana izvedba, a u subotu u 17 sati pogledajte prvu reprizu! Za ovaj vikend pripremili smo vam i tri izvedbe iz našeg ciklusa predstava za bebe, "Boje duge - Priča o bojama", koju smo radili u suradnji s kazalištem Puna kuća. Rezerviraje ulaznice za sve naše predstave on line, nazovite nas na 014683944 i dođite u Malu scenu, prepoznatljivo različito kazalište!

  Vijest objavljena 01.02.2016.

   
 • Vijest objavljena

   
NA VRH