Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Svečani završetak sezone
(Lipanj 2018.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Posljednja izvedba "Bum Tomice" uz razgovor s glumcima!

Legendarna predstava nastala prema jednoj od najpopularnijih hrvatskih dječjih knjiga autorice Silvije Šesto posljednju izvedbu svog dugog kazališnog života održat će u subotu, 16. lipnja, u 17 sati - po sniženoj cijeni od samo 25 kuna!

Uspješna i višestruko nagrađivana predstava, koju je na daske Male scene postavio i režirao Ladislav Vindakijević, svojim pričicama iz svakodnevnog života oduševljava djecu (5+), ali i odrasle! Ne propustite sjajnu priliku i posljednji put, u svečanom izdanju, pogledajte urnebesnu priču o običnoj peteročlanoj obitelji u kojoj zamašnjake radnje vuku troje djece.
Tomica (Ivan Grčić) je pred pubertetom i već ga pomalo muče prve zaljubljenosti, nepravde i kritički odmak prema svijetu odraslih, njegov mlađi brat vrtićke dobi (Dražen Čuček) zaigrano je dijete sklono na svoj način preispitati i postupke braće i roditelja, dok je najstarija kćer (Lana Gojak) adolescentica koja živi u svom svijetu imajući, svojim godinama, svojstven odnos i prema braći i prema majci (Ivana Krizmanić) koja pokušava držati sve konce u svojim rukama.

Iz tog normalnog generacijskog sukoba nerijetko se preispituju stvari preko kojih obično prelazimo kao preko svakodnevnih i običnih zahvaljujući tempu života i dnevnoj rutini. I dok odraslima život postaje rutina, djeca u ovim pričama dokazuju da je život sve samo ne rutina. Primjerice, jedno obično vođenje najmlađeg djeteta u vrtić od obične rutine pretvara se u pravu, malu senzaciju...

Ovo prilikom želimo se zahvaliti ostatku vrijednog autorskog tima koji je sudjelovao u stvaranju ove hit predstave: scenografkinji Dinki Jeričević, Marti Crnobrnja koja je oslikala scenografiju, kostimografkinji Danici Dedijer i njezinim pomoćnicama Tajani Meštrović i Marti Grbešić, Adriani Kramarić za glazbu, Silviji Šesto i za likovno oblikovanje, fotografkinji Ireni Sinković, producentici Vitomiri Lončar te Danieli Kos za marketing i odnose s javnošću.
Također veliko hvala i sjajnoj glumačkoj ekipi koja je ostavila veliki trag: Nikši Butijeru, Ivanu Grčiću, Draženu Čučeku, Lani Barić, Vitomiri Lončar, Romini Vitasović, Ivani Krizmanić, Lani Gojak, Bugi Mariji Šimić i Vini Jurčić.

Bum Tomica jedna je od rijetkih predstava koja se može dičiti zaista dugovječnim životom od čak 11 godina (praizvedba: 17. siječnja 2007.) čije su izvedbe igrane diljem cijele Hrvatske i to preko 300 puta.
Veselimo se ovom posebnom događaju, kojim ćemo uz pjenušac i tortu obilježiti kraj još jedne kazališne sezone, nakon čije će izvedbe publika moći razgovarati s glumcima i postavljati im pitanja.

Svoje ulaznice svakako rezervirajte online ili to učinite telefonski na (01) 4683352 i budite dijelom ovog nezaboravnog putovanja koje ćemo zauvijek pamtiti!

Želite li i dalje primati naš newsletter?

Od 25. svibnja na snagu nastupa Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) te smo dužni pitati Vas želite li i dalje primati naš besplatan newsletter. Naime, kako ste prilikom rezervacije ulaznica ili prilikom same prijave za primanje newslettera ostavili svoje ime i prezime te e-adresu, moramo dobiti Vaš pismeni pristanak da možemo koristiti dane osobne podatke kako bismo Vam slali naše obavijesti i novosti koje šaljemo jednom mjesečno u obliku newslettera.

Ukoliko i dalje želite primati newsletter i pozivnice Male scene, ljubazno Vas molimo da nam to, svakako, pismeno potvrdite. Slobodno to učinite odgovorom na ovaj newsletter ili na info@mala-scena.hr. Ukoliko nam ne odgovorite, naš newsletter više Vam neće stizati.

Mala scena za velike događaje

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by