Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Glumim, dakle jesam!
(Svibanj 2018.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Mala scena i Teatar Tirena u projektu za veću socijalnu uključenost mladih

Potpisivanjem ugovora s Ministarstvom kulture RH i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, 24. travnja 2018. godine, započela je provedba kulturnog projekta Glumim, dakle jesam!  Male scene i Teatra Tirena. Ovom prilikom Vas s veseljem pozivamo na predstavljanje provedbe projekta koje će se održati na medijskoj konferenciji u četvrtak (24. svibnja) s početkom u 12 sati u Maloj sceni, na Medveščaku 2.

Stručni voditelji radionica, s kojima smo imali prilike surađivati posljednjih nekoliko godina i uvjeriti se u njihovu izvrsnost, ukratko će prezentirati sadržaj projekta Glumim, dakle jesam! čija će se provedba odvijati u sljedećih 14 mjeseci. Na koji će način mladi iz Daruvara i Pakraca kroz umjetničko-kreativne radionice razvijati socijalne i kreativne vještine, jačati samopouzdanje i preventirati antisocijalno ponašanje saznajte u četvrtak!

Projekt Umjetnost i kultura za mlade Ministarstva kulture Republike Hrvatske iz Europskog socijalnog fonda izazvao je najveći interes prijavitelja, njih ukupno 328, dok su Mala scena u partnerstvu s Teatrom Tirena jedni od 11 nositelja kojima su dodijeljena bespovratna sredstva kojim se financira priprema, produkcija i provedba kulturnih i umjetničkih programa. Ukupna vrijednost projekta iznosi 826.720,53 kune, dok je iznos od 702.712,45 kuna osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ostatak sredstava osiguran je iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Baš se veselimo suradnji s mladima iz Daruvara i Pakraca kojom ćemo poboljšati socijalnu uključenost mladih u Republici Hrvatskoj, a posebno mladih u nepovoljnom položaju kroz ovakvo, veće, sudjelovanje u kulturnim i umjetničkim aktivnostima i sadržajima.

Želite li i dalje primati naš newsletter?

 Od 25. svibnja na snagu nastupa Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) te smo dužni pitati Vas želite li i dalje primati naš besplatan newsletter.

Naime, kako ste prilikom rezervacije ulaznica ili prilikom same prijave za primanje newslettera ostavili svoje ime i prezime te e-adresu, moramo dobiti Vaš pismeni pristanak da možemo koristiti dane osobne podatke kako bismo Vam slali naše obavijesti i novosti koje šaljemo jednom mjesečno u obliku newslettera.

Ukoliko i dalje želite primati naš newsletter, ljubazno Vas molimo da nam to, svakako, pismeno potvrdite. Slobodno to učinite odgovorom na ovaj newsletter ili na info@mala-scena.hr. Ukoliko nam ne odgovorite, naš newsletter više Vam neće stizati.

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by