Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Ugodni blagdani!
(Prosinac 2017.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Zimski praznici uz cirkusku radionicu

Još uvijek stignete biti dio Adventa u Maloj sceni! Ne propustite pogledati popularnu predstavu "Debela" (9+)  kojom ćemo danas - u petak (22.12.) u 18 sati, zatvoriti ovu adventsku manifestaciju. Zavirite u više nego uzbudjiv svijet petnaestogodišnje tinejdžerice Lade i ne zaboravite da nakon izvedbe stiže Djed Mraz koji djeci dijeli darove.

I dok odbrojavamo posljednje dane u 2017., paralaleno razmišljamo i o programu za siječanj!

U vrijeme zimskih praznika, točnije od 8. do 12. siječnja u Maloj sceni, Triko Cirkus Teatar održat će radionicu "Abeceda cirkusa" za djecu od 6 do 14 godina. U pet dana imat će prilike naučiti "pričati" cirkuskim jezikom - na svili, trapezu, žonglirati, izrađivati poi trakice i još mnogo toga. Na samome kraju roditelje očekuje i završni cabaret na kojem će im polaznici prezentirati sve novostečene vještine!
Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite već sada (ili najkasnije do 5. siječnja) na marija@trikocirkusteatar.com, dok sve ostale informacije možete saznati ovdje ili na 0996605695.

Zimski praznici nikad nisu bili veseliji!

Humanitarna izvedba "Puža"

Prvi vikend novog polugodišta, u subotu (20. siječnja) u 17 sati, najmlađe ćemo razveseliti našom bajkovitom pričom "Puž" Maje Hrgović, o dječaku kojemu se nije žurilo u svijet odraslih.

Kako bi im omogućili koliko-toliko bezbrižno djetinjstvo, u suradnji s članovima udruge Global Shapers Zagreb, ovu izvedbu poklonit ćemo malim azilantima koji se nalaze u Zagrebu. Također, novac prikupljen od ulaznica Globals Shapersi će upotrijebiti za potrepštine koje će malim azilantima boravak u Hrvatskoj učiniti barem malo ljepšim.

Začetnik ideje, ujedno i glumac u predstavi, Paško Vukasović o ovoj nam je inicijativi rekao:

Global Shapers Community inicijativa je svjetskog ekonomskog foruma (WEF) koja okuplja zajednice izvrsnih, visokoobrazovanih mladih ljudi iz različitih područja stručnosti diljem svijeta koji, kako na lokalnoj tako i globalnoj razini, kreiraju projekte od društvene koristi. Kroz prijašnje projekte shvatili smo kako je iznimno bitno pomagati onima koji su nevini i nezaštićeni, a upravo su to djeca koja su igrom nesretne sudbine izabrana da djetinjstvo provedu daleko od svoga doma. Izabrali smo siječanj za provedbu ove kulturno-humano-socijalne donacije pokušavajući senzibilizirati društvo kako je humanost potrebno živjeti dvanaest mjeseci u godini, a ne samo u prosincu (što je također hvale vrijedno). Nadamo se da će ovaj projekt biti samo kap u moru dobrih, kreativnih i humanih projekata koje će Global Shapers Community Hub Zagreb nastaviti provoditi i u budućnosti, te unaprijed zahvaljujemo svakom pojedincu koji da svoj mali/veliki poticaj ovom projektu.

S radošću, i u nadi da ćemo mnogim obiteljima priuštiti lijepi početak nove godine, pozivamo malene i velike kazalištarce da nam se pridruže na vizualno dojmljivoj predstavi o dječaku kojemu se nije žurilo u svijet odraslih. Ispunjena vrijednim porukama, nadamo se kako će ova izvedba mnogima ispuniti i "obojati" dane koje provode daleko od svojeg doma ili se samo tako osjećaju.

Svoje ulaznice možete rezervirati već sada - online.

NOVO - proslava rođendana!

Još jedna veselu novost s kojom ulazimo u 2018. je ta da će od siječnja klinci moći slaviti rođendane u našem kazalištu!

U Maloj sceni rođendani su... veseli, drugačiji, originalni, zabavni, poučni i nezaboravni zato pozovite ekipu na predstavu, nakon koje slijedi super zabava za sve.

Nazovite nas na 01/4683352 ili pošaljite upit mailom i spremite se za nezaboravan dječji ročkas.

Blagdansko radno vrijeme

U vrijeme blagdana naše kazalište će biti zatvoreno od 24. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018., dok ulaznice za neku od predstava u bilo kojem trenutku možete rezervirati online.

Blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2018. godinu želi Vam ekipa Male scene!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by