Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Advent u Maloj sceni!
(Prosinac 2017.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Predstave uz Svetog Nikolu i Djeda Mraza!

S posljednjim mjesecom u godini stižu nam i brojne radosti! Ovog prosinca počinje još jedan Advent u Maloj sceni i to uz 4 naslova i 13 izvedbi za uzraste od 1,5 do 15 godina. Nakon svake izvedbe Sveti Nikola i Djed Mraz djeci će dijeliti darove i učiniti im ove blagdane nezaboravnima.

Pridružite nam se na adventskim predstavama u razdoblju od 2. do 22. prosinca u središtu Zagreba!

Advent u Maloj sceni dio je manifestacije Advent u Zagrebu Turističke zajednice Grada Zagreba.

Najnoviji naslov za najmlađe (1,5+)

Krenuli smo prilično veselo, nije nedostajalo uzbuđenja niti iskrenog osmijeha od uha do uha.

Nastavljamo u srijedu (6.12.) u 18 sati na Dan Svetog Nikole i to s "Pričom o VELIKOM i malom" Kristine Gavran nakon kojih Sveti Nikola dijeli darove. Naše kazalište jedino je u Hrvatskoj koje producira predstave za najmlađe, od 1,5 do 5 godina, stoga ne propustite najnoviju priču o veličinama, oblicima i brojevima, ali i o neobičnom prijateljstvu!

Isti naslov možete pogledati i u nedjelju (10.12.) u 10, 12 i 17 sati, a nakon predstave stiže najbolji Djed Mraz u gradu koji će mališanima dijeliti poklone i priuštiti im nezaboravne uspomene.

Za djecu (5+) i cijelu obitelj

Topla priča o iskrenom prijateljstvu raznježit će sve ljubitelje životinja u duhovitoj i edukativnoj predstavi "pazi.mazi.voli." Dine Vukelić i Nine Horvat, a na programu je u subotu (16.12.) u 10 u 17 sati.

Višestruko nagrađivana "Muka malog vuka" Renata Baretića, Davora Šunka i Brune Margetića priča je ispunjena avanturama, popraćena razigranim glazbenim brojevima i sjajnim glasovnim mogućnostima glumaca koja kroz likove iz tradicionalnih bajki ukazuje na različitosti na koje svatko ima pravo. Predstavu svakako pogledajte u nedjelju (17.12.) u 10 i 17 sati.

Advent ćemo zatvoriti u petak (22.12.) u 18 sati uzbudljivim lektirnim naslovom "Debela" Silvije Šesto, predstavom koja ne prestaje žariti i paliti posljednjih 10 godina i koja je ovog listopada obilježila 400. izvedbu. Garantiramo Vam, oduševit će djecu i mlade od 9 godina naviše!

Sve termine održavanja izvedbi pogledajte na našim internetskim stranicama, a ulaznice svakako požurite rezervirati online ili telefonski na (01)4683352 jer su neki termini već rasprodani.

Vidimo se i ovog prosinca u blagdanskom ruhu našeg prepoznatljivo različitog kazališta!

Mala scena za velike predstave

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by