Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Proljeće u Maloj sceni!
(Ožujak 2017.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

300. izvedba "Bum Tomice"

I dok odraslima život postaje rutina, djeci je jedan dan u njihovom životu sve samo ne rutina. Glavni lik, desetogodišnji Tomica, razapet je između svoje zaigranosti i različitih očekivanja roditelja, starije sestre u tinejdžerskim godinama te mlađeg brata kojemu se sve oprašta.

Ove subote u 17 sati, obilježit ćemo 300. izvedbu urnebesne i nagrađivane predstave "Bum Tomica", koja je namijenjena cijeloj obitelji (5+), a uz tortu će nam se pridružiti i Silvija Šesto, autorica istoimenog lektirnog naslova!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i priuštite svojim najdražima nezaboravno kazališno iskustvo u Maloj sceni.

"Pimpinone" - premijera opere za mlade i odrasle

Sitno odbrojavamo do naše druge premijere u 2017. godini!

Nakon šest Rektorovih nagrada, nominacije za Nagradu hrvatskoga glumišta i četiri naslova, "Pimpinone" će biti peta operna produkcija Male scene namijenjena mladima (11+) i odraslima, a premijera će se održati u četvrtak, 30. ožujka u 19 sati, na Medveščaku 2.

Novi operni naslov koji Mala scena producira u suradnji s dubrovačkom udrugom "Sve ostalo je glazba" Telemannova je uspješnica koja je u Hrvatskoj postavljena samo jednom te se čini iznimno prigodnom za obilježavanje 250. godišnjice smrti slavnog baroknog skladatelja.

U ovoj iscenaciji, usamljeni "kompjuteraš" i zaljubljenik u Star Trek, Pimpinone, zaposli lijenu, lijepu i vrckavu čistačicu Vespettu, koju je pronašao preko telemarketinga.
Gledajući njegov Facebook profil Vespetta otkrije da je Pimpinone bogat. Kako bi se dokopala njegovog bogatstva nastoji ga zavesti i navesti ga da je oženi. Nakon što je opčinjeni Pimpinone zaprosi Vespetta nastoji upravljati njegovim životom.

Žanr za koji se smatra da je mladima dosadan, učinili smo zabavnim zato ne propustite komičnu priču s kojom se diplomirati tri mlade operne pjevačice Valentina Mekovec, Maja Mužar i Manda Sviben uz glazbeno vodstvo i klavirsku pratnju nagrađivanog pijanista Ivana Pernickog.

Rezervirajte svoja mjesta za svečanu premijeru u četvrtak, 30. ožujka u 19 sati, online ili telefonski na (01) 4683352 jer mjesta je sve manje.

Početkom svibnja nova predstava o kućnim ljubimcima

Mala scena za svibanj premijerno priprema predstavu radnog naslova "Moj pas i ja" namijenjenu djeci od 6 do 10 godina, a koja će se baviti odgovornim odnosom djece i kućnih ljubimaca. Što sve treba imati na umu prije odluke o nabavi kućnog ljubimca, zašto je bolje udomiti, a ne kupiti psa te kakve obaveze i kakve radosti donosi briga o životinjama, samo su neka od pitanja na koje će odgovore u ovoj 45-minutnoj priči pokušati odgovoriti zaigrani Juraj i Lea, brat i sestra u čije će živote jednog dana ušetati pas Čupko.

Priču mlade autorice Dine Vukelić adaptira višestruko nagrađivana redovita suradnica kazališta Mala scena, Nina Horvat, a na scenu postavlja autorski tim kolektiva SKROZ, Nora Krstulović i Vedran Peternel.

Juraja, Leu i Čupka, ali i cijeli niz drugih likova utjelovit će glumci izabrani na audiciji - Vanja Ćirić, Aleksandra Demše i Davor Kovač.

Priuštite svojim mališanima nezaboravan kazališni doživljaj na nekoj od predstava, a za grupni dolazak (20 osoba) ostvarite popust, dok je pratnja gratis!

Raspored svih izvedbi predstava možete pogledati na našoj internetskoj stranici i slobodno nas kontaktirajte telefonski na (01) 4683352 ili mailom na info@mala-scena.hr.

Rezervirajte svoja mjesta na vrijeme!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by