Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Veseli zimski praznici!
(Siječanj 2017.)

Bogat sadržaj za sve uzraste!

Ulaskom u novu godinu, Zmajevi najavljuju još bogatiji i raznovrsniji program!

Već ove subote, u 10 i 11:30 sati, krećemo s prvim izvedbama za najmanje. Čarobna i vizualno zanimjiva "Priča o svjetlu" oduševit će sve od 1,5 do 5 godina, budući da su mjesta ograničena, savjetujemo vam da na vrijeme rezervirate svoja mjesta online ili na 01/468-3352.

Prva nedjeljna matineja u 11 sati, rezervirana je za lutkarsku predstavu "Ogledalce, Ogledalce" (4+) Teatra Puna kuća. Ne propustite ovu priču o trima sestrama te mački koja je mislila da je pas i psu koji je mislio da je mačka, u kazalištu Mala scena.

Radionice za djecu!

Spremite se za novu cirkusku radionicu Triko Cirkus Teatra!

Djeca i početnici od 6 do 14 godina, ovih zimskih praznika moći će se okušati u akrobatici, žongliranju tanjurima, ringovima, hodanju na štulama, kao i zračnim disciplinama i to već ove nedjelje i ponedjeljka od 17 do 18:30 sati.

Radionica Cirkusko učilište trajat će 90 minuta, a broj polaznika ograničen je na 30 djece. Nije potrebno apsolutno nikakvo predznanje, a prijave primamo do petka - zato požurite!
Cijena radionice za jedno dijete iznosi 30 kuna.

Javite nam se na 01/468-3352 ili mailom, a svoja mjesta možete rezervirati i online.

Raznovrsna događanja do kraja siječnja!

I nakon praznika Zmajevi nastavljaju u sličnom tonu!

Ne propustite samo jednu izvedbu naše nagrađivane predstave "Roda i lisac".
Jednu od najdugovječnijih naslova Male scene moći ćete pogledati samo 28. siječnja u 17 sati, i to s legendarnom postavom u izvedbi Vitomire Lončar, Dražena Čuček i Buge Marije Šimić!

Slijedi još radionica za djecu, koncerti za odrasle, a u tijeku su i pripreme za novu predstavu Male scene "Muka malog vuka" (3+) autora Renata Baretića i Davora Šunka, naslov Tigar teatra "Medo i klavir" (4+) te opere za mlade (11+) "Pimpinone" autora Georga Ph. Telemanna, u izvedbi Male scene.

Na našim stranicama pogledajte što vas sve očekuje do kraja mjeseca i svakako nas pratite na društvenim mrežama jer vam pripremamo mnoga iznenađenja! 

Ove zime svi putevi vode u Zmajevo gnijezdo

SPONZORI SEZONE

M.T.F. d.o.o.Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje.

ADOR - Web solution finder

Powered by