Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Zmajski Advent u Maloj sceni
(Prosinac 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Zmajski Advent za sve uzraste

Ostao nam je još jedan tjedan u toplom adventskom izdanju Zmajeva u Maloj sceni!

Zid zmajskih želja broji nekoliko desetaka pisanih i crtanih tragova, Sveti Nikola razveselio je brojnu djecu, a sve do 19. prosinca, najbolji Djed Mraz u gradu preuzet će ulogu i darivati najmanje.
Posljednji tjedan pripremili smo vam pet naslova pa nam tako već u petak u 10 sati stiže "Velika božićna avantura" Teatra Tirena za sve od 2 do 12 godina.

U subotu u 16 i 18 sati, pridružite na bajkovitoj predstavi "Puž" Maje Hrgović, koja govori o dječaku kojemu se nije žurilo u svijet odraslih te je namijenjena djeci od 3 godine naviše.

Ove nedjelje u 10 sati ne propustite "Boje duge - priču o bojama", šarenu i toplu predstavu za one najmanje od 1,5 do 6 godina.
U 12 sati slijedi zanimljiva "Priča o zmaju koji je kokice jeo i jednu lažnu princezu sreo" u izvedbi Teatra Puna kuća za djecu stariju od 4 godine.
Kakvo je "Iznenađenje Djeda Mraza", djeci od 3 godine naviše, pripremilo Kazalište Smješko provjerite istoga dana u 17 sati.

Ovogodišnji Advent u Zmajevom gnijezdu zaključit ćemo predstavom "Velika božićna avantura" Teatra Tirena u ponedjeljak u 18 sati.

Osigurajte svoja mjesta na vrijeme online ili telefonski na 01/468 3352 i ne zaboravite da iza svake izvedbe naš Djedica malenima dijeli poklone.

Predstave u vrijeme zimskih praznika

U vrijeme između Božića i Nove godine, Zmajevo gnijezdo nudi sadržaj za mališane!

Ne propustite pogledati predstavu prema poznatom književnom naslovu "Pale sam na svijetu" Tigar Teatra, namijenjen djeci od 4 do 10 godina, u kojoj glumac i beat boxa! Izvedba je na programu u četvrtak, 29. prosinca, u 18 sati.

Putujte kroz vrijeme s predstavom "Zagrebačka bajka" Tigar Teatra u kojoj će se djeca od 5 do 10 godina susresti s povijesnim pričama i znamenitostima i čarima glavnoga hrvatskog grada! Izvedba je na programu u petak, 30. prosinca, u 18 sati.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online ili telefonski na 01/4683352 i budite dio zmajskih avantura koje Vam nudimo i u vrijeme zimskih praznika!

Zahvala povodom promicanje kazališta za djecu i mlade

Povodom obilježavanja 20. obljetnice Hrvatskog centra Assitej, koja se prošli mjesec održala u Virovitici, osnivačima Male sceneVitomiri Lončar i Ivici Šimiću, dodijeljene su zahvale za promicanje kazališta za djecu i mlade.

Hvala Assiteju na ovom divnom priznanju, kao i Vitomiri i Ivici na velikom doprinosu u kulturi!

Od siječnja još bogatiji program

U novu 2017. godinu ulazimo s još više sadržaja!

Pogledajte naš raspored predstava za siječanj, veljaču i ožujak jer smo vam pripremili brojne predstave za različite uzraste, ali i raznovrsne radionice za djecu!

Uz sve to, ovom prilikom s ponosom najavljujemo i veliki povratak naše nagrađivane predstave "Roda i lisac".

Jednu od najdugovječnijih naslova Male scene moći ćete pogledati samo 28. siječnja u 17 sati, i to s legendarnom postavom u izvedbi Vitomire Lončar, Dražena Čuček i Buge Marije Šimić!

Već sada možete rezervirati svoje ulaznice, online ili na 01/4683352, za ovaj veseli mjuzikl namijenjen djeci od 4 do 10 godina koji će vas naučiti da ne činite drugima ono što ne želite da vama čine.

Na Zmajevima svijet ostaje!


SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by