Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Advent u Zmajevom gnijezdu!
(Prosinac 2016.)

Predstave i darivanje!

Bliže se dani dječje radosti i susret sa Svetim Nikolom i/ili Djedom Mrazom. U tim danima želimo djeci poručiti kako ih volimo, mislimo na njih, brinemo za njih i da ih razumijemo.

Želimo djeci pružiti nezaboravan doživljaj koji će pamtiti. Kazalište je mjesto gdje se sve to može učiniti na najljepši način – predstavom i osobnim susretom s naboljim Svetim Nikolom ili Djedom Mrazom, koji će svakom djetetu pojedinačno dijeliti darove.

Devet različitih naslova svaki od Zmajeva igrat će u okićenom prostoru na Medveščaku 2, stoga rezervirajte svoja mjesta na vrijeme ovdje!

Naša manifestacija dio je "Adventa u Zagrebu" Turističke zajednice Grada Zagreba.

Noć kazališta za pamćenje!

U duhu ovogodišnjeg slogana Kraljevstvo za kulturu, Zmajevo gnijezdo svojim je posjetiteljima pripremilo jedan od bogatijih programa u Zagrebu - pet izvedaba za različite uzraste te jednu kreativnu radionicu za djecu.

Među prvima smo svoja vrata otvorili predstavom "Priča o vodi" namijenjenoj najmlađima (1,5+), za koju se tražila i karta više.

Zmajska radionica 3 u 1 okupila je 18 polaznika koji su kroz dramsku, lutkarsku i scenografsku fazu iskusili različite krativne procese u izradi zmajeva, koji su trenutno izloženo u prostoru u prostoru Male scene! Radionicu su vodile glumica Svetlana Patafta, lutkarica Ivana Pokrivka Sinanović te likovna umjetnica Ida Loher te im ovom prilikom od srca zahvaljujemo!

Lutkarski studio Kvak oduševio je djecu od 3 do 11 godina izvedbom predstave "Miš u prašumi", dok je naslov Triko Cirkus Teatra "Klaunski Cabaret", u režiji Lee Delong, do suza nasmijao i zabavio sve odrasle posjetitelje.

Svojom prvom izvedbom u Zmajevom gnijezdu, dramski studio Teatra Tirena zaključio je 8. Noć kazališta naslovom "Proces" koja je napunila dvoranu na Medveščaku 2. 

Ovom prilikom svima iskreno čestitamo jer je bilo zaista fantastično, bravo!

Nova audicija u Maloj sceni!

Nastavljamo svoju opernu produkciju te nakon 6 rektorovih nagrada,u 4 izvedbe, slijedi opera "Pimpinone" G. Ph. Telemanna, a Mala scena, u suradnji s Udrugom Sve ostalo je glazba iz Dubrovnika, traži opernog pjevača (bas ili bariton)!

Za audiciju je potrebano pripremiti ariju Pimpinonea "So quel che si dice, e quel che si fa" (iz 3. intermezza), uz još jednu ariju po izboru, a note se mogu pronaći ovdje.

Audicija će se održati 7. prosinca u 14 sati u Maloj sceni na Medveščaku 2, u Zagrebu.

Premijera opere predviđa se za kraj ožujka 2017. godine, u režiji Frane Marije Vranković.

Prijave se šalju na info@mala-scena.hr i to najkasnije dva dana prije audicije, do 5. prosinca.

Bolje zmaj u kazalištu nego kazalište u zmaju!

SPONZORI SEZONE

M.T.F. d.o.o.Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje.

ADOR - Web solution finder

Powered by