Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Noć kazališta u Maloj sceni!
(Studeni 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Predstave i za male i za velike!

Bliži nam se jedan od omiljenijih događaja u godini - NOĆ KAZALIŠTA!

Mala scena i Zmajevo gnijezdo, za subotu 19. studenog, pripremili su vam zaista raznolik i bogat sadržaj tijekom cijeloga dana. Zavirite u naš program jer u stanci od predstava za bebe, djecu, mlade pa i odrasle, imamo i jednu zmajsku radionicu... i to po super cijenama!

Satnica predstava za Noć Kazališta:

u 10 i 11:30 sati "Priča o vodi" za djecu (1,5 - 5 godina), 28 kuna.
u 17 sati "Miš u prašumi" za djecu (2,5 - 11 godina), 28 kuna.
u 20 sati "Klaunski Cabaret" za srednjoškolce i odrasle (14+), 38 kuna.
u 22:30 sati "Proces", za srednjoškolce i odrasle (14+), 10 kuna.

Rezervirajte svoja mjesta na vrijeme online ili na 01/4683352!

ZMAJSKA RADIONICA 3 u 1:
Jedinstvena dramska, lutkarska i scenografska radionica održat će se od 13:30 do 15:30 sati koja je namijenjena djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole.
Tema radionice su fantastična bića Zmajevi! Svaki polaznik proći će sve tri radionice koje na različite načine obrađuju materiju. Cilj radionice je pružiti djeci mogućnost prolaženja kroz nekoliko faza rada u kreativnom procesu i sagledavanje određene teme iz drugačijih kutova.
Broj polaznika: 20
Obvezne su prijave na info@zmajevo-gnijezdo.hr, a kotizaciju od 30 kuna po djetetu, potrebno je uplatiti najkasnije do 15. studenog!
Sve informacije možete pronaći online ili na 01/4683352.

Renato Baretić u Maloj sceni!

Nova kazališna poslastica „Muka malog vuka“ stiže na daske Male scene!
Nagrađivani autorski tim okupio se oko predstave koja nastaje prema istoimenoj slikovnici Renata Baretića i Davora Šunka.

Renato Baretić napisao je više od tisuću autorskih tekstova, a njegov je roman „Osmi povjerenik“ najnagrađivanija knjiga hrvatske proze ikada. Premda hrvatskoj javnosti poznat kao pisac za odrasle, u Maloj sceni prvi će se put pojaviti kao autor za djecu, uz Davora Šunka, poznatog hrvatskog dizajnera i dobitnika mnogih nagrada.

"Muka malog vuka" govori o različitostima na koje svatko ima pravo. Točnije, govori o tome da nitko ne treba odgovarati za postupke svojih predaka niti zbog njih trpjeti uvrede i osjećati se dijelom čvrstog niza.", i poručuje da se svi moraju izboriti za to da ih se cijeni. "Nadam se da će ova poruka biti jasno odaslana sa scene, i ponekoga ohrabriti da bude svoj.", kazao je Baretić.

Troje glumaca, Goran Guksić, Lucija Barišić i Šiško Horvat Majcan, izabrani su na audiciji, a predvođeni redateljicom Moranom Dolenc koja, nakon diplomirane teatrologije na Sorbonni 2008. i brojnih nagrada, slovi kao jedna od najvećih stručnjakinja lutkarstva na našim prostorima.

Izborom ovoga naslova, kao društveno odgovorno kazalište, potičemo međugeneracijski dijalog kao i promišljanje o drugačijima oko sebe. Ovom predstavom, za djecu od 3 do 10 godina, želimo ukazati na predrasude koje su itekako prisutne u današnjem društvu.

Autorski tim produkcije čine i dramaturg Bruno Margetić, skladatelj Vlatko Panić, scenografkinja Vesna Režić, kostimografkinja Dubravka Skvrce te producentice Tena Bosek i Mia Tomić, a mi jedva čekamo 117. premijeru Male scene koja će se održati u veljači 2017.

Advent u Zmajevom gnijezdu!

Počele su predbilježbe za adventske predstave!

U blagdansko vrijeme, vrijeme zajedništva i darivanja, u našem središtu okupljanja nudimo vam mnogo raznovrsnih naslova koji će zasigurno razveseliti vaše bližnje, suradnike i njihove mališane. Naša manifestacija broji 10 naslova, ima najboljeg Svetog Nikolu i Djeda Mraza i dio je "Adventa u Zagrebu" Turističke zajednice Grada Zagreba.

Na predstave se može doći individulano ili organizirano, a možemo i mi k vama!

U svakom slučaju ne propustite iskusiti jedinstveni kazališni doživljaj iza kojeg slijedi darivanje svakog djeteta. Neka vam, uz Svetog Nikolu ili Djeda Mraza, ovi blagdani ostanu u čarobnom sjećanju!

Raspored adventskih predstava je postavljen na naš program, a na vama je da na vrijeme izaberete termin i naslov po svojoj mjeri!

Ukoliko biste željeli svoje vrijeme provesti sa Zmajevima u Maloj sceni ili možda u vašem prostoru, slobodno nam se javite mailom ili telefonski na 01/468-3352 jer ... tko se boji Zmaja još?

Omogućite svojim najdražima najljepši kazališni doživljaj!

Bolje Zmaj u kazalištu nego kazalište u zmaju!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by