Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Novosti u Zmajevom gnijezdu!
(Rujan 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Tjedan prepun događanja!

Kraj rujna donosi mnoga događanja u Maloj sceni i Zmajevom gnijezdu - još jednu premijernu izvedbu za djecu od 4 do 10 godina, promociju nove knjige kojom se Vitomira Lončar oprašta od hrvatske javnosti, vikend prepun naslova za različite uzraste!

Slobodno zavirite u program predstava na našoj internetskoj stranici jer smo postavili termine za listopad, studeni i dio prosinca!

Ukoliko biste željeli s grupom vrtićara ili školaraca doći na neku od naših predstava ili možda da dođemo k vama u školu, vrtić ili nekom drugo mjesto gdje djeca borave - rado ćemo to učiniti!

Novi naslov Male scene!

S ponosom Vam predstavljamo i treću rujansku preijeru u Zmajevom gnijezdu koja će se održati 28. rujna u 19 sati!
"Crna Petra" Male scene, za koju je tekst po narudžbi pisala Lana Šarić, a režirala poznata američko-francuska redateljica Lee Delong, posljednji je naslov trilogije produkcija Triko Cirkus Teatra i Male scene, kojim istražujemo cirkuske vještine kroz kazališni izričaj.

O čemu sanjaju današnja djeca? Kako se igraju onda kada imaju vremena za igru? Bezbrižne igre na otvorenom, lopte, bicikle i gumi-gumije zamijenili su mobiteli i kompjuterske igrice. Nikada bliža jedna drugima, današnja djeca, skrivena iza ekrana kompjutera i mobitela, izgubljena u beskonačnoj virtualnoj stvarnosti, sve se više udaljavaju - i od vršnjaka, i od sebe samih. U svijetu u kojem su i odrasli i djeca gotovo ovisni o ekranima, sve je teže odrediti što je ispravno, a što je pogrešno, što je dopušteno, a što zabranjeno, što je stvarno, a što postoji tek u virtualnom svijetu. Dvije Petre, prijateljice i vršnjakinje, tako će, zahvaljujući znatiželji i zaigranosti, zaglaviti u virtualnoj stvarnosti, a na test će doći i njihovo prijateljstvo.

"Crna Petra" predstava je o djeci izgubljenoj u svijetu kompjuterske igre, a ekskluzivne fotografije Ane Šesto pogledajte u foto galeriji!

Ulaznice za prvu reprizu koju smo postavili u subotu, 1. listopada u 17 sati, rezervirajte online već sada!

Promocija knjige Vitomire Lončar!

Prije odlaska u Kinu, Vitomira Lončar izdaje knjigu "Slamka spasa - četvrti dio" čija će se promocija održati u četvrtak, 29. rujna u 12 sati, u kazalištu Mala scena na Medveščaku 2.

Ovim putem pozivamo sve da se pridruže događaju na kojem će Vam Snježana Banović i autorica govoriti o knjizi, čitati odabrane ulomke kao i najzanimljivije dijelove dosadašnjih Slamkica.

Ulaz je besplatan!

Vikend za različite uzraste!

Zmajevo gnijezdo ovog vam je vikenda pripremilo četiri različita naslova!

Priča o jednom od najrevolucionarnijih izuma na svijetu "Priča o kotaču", za one od 1,5 do 5 godina, na rasporedu je u petak u 17 i 18:30, kao i u subotu u 10 i 11:30 sati. Ne propustite rezervirati svoje ulaznice za ovu maštovitu predstavu koju posljednji put igra Vitomira Lončar!

U subotu u 17 sati na prvoj reprizi pogledajte naš najnoviji hit "Crna Petra", neverbalnu predstavu koja kroz dvije klaunske osobnosti utjelovljuje odnos djece prema svijetu kojim sve više upravlja tehnologija.
Predstava je nastala u suradnji Triko Cirkus Teatra i Male scene. a namijenjena djeci od 4 do 10 godina.

Ove nedjelje u 10 i 11:30 sati u Zmajevom gnijezdu možete pogledati priču Lutkarskog studja Kvak "Tri praščice" (2,5 - 11), prepunu mudrih poruka kroz glazbu, smijeh i ples, dok vam je Tigar Teatar, u 17 sati, pripremio priču "Kitostoperi" o borbi za čisto more!

Svoja mjesta za bilo koji od naslova rezervirajte online ili telefonski na 01/468-3352!

Pratite nas i na Facebooku te Instagramu!

Kakav otac, takav Zmaj!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by