Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Ispunjen vikend za sve uzraste!
(Rujan 2016.)

Na jednom mjestu osam izvedaba i čak pet naslova!

Zmajevo gnijezdo ispunjava svoja obećanja - uvodimo i predstave nedjeljama!

Ovog vikenda pripremili smo pregršt predstava za različite uzraste - za bebe i za one koji još nisu bili u kazalištu, za predškolarce i školarce te novi hit za mlade i odrasle!

Nećete vjerovati, ali naš program do kraja godine već je objavljen online!
Samo u rujnu donosimo još dvije praizvedbe i mnogo nagrađivanih naslova koji dosad nisu igrali zbog nedostatka prostora, otisnuli smo novu godišnju knjižicu i započele su predbilježbe za Advent u Zmajevom gnijezdu! Punom parom krenuli smo u novu kazališnu sezonu, a vama prestaje samo - da birate!

Za vrtiće, škole i grupe organiziramo termine izvedaba po vašoj mjeri i u vrijeme koje vam odgovara, a možemo doći i k vama!

Pogledajte program prvog hrvatskog kazališnog klastera  i javite nam se mailom, telefonski na 01/4683352 ili pak rezervirajte svoja mjesta online. Jednostavno je!

Predstave i za najmanje i za najveće!

Jedan od prepoznatljivih naslova Male scene za najmanji uzrast, "Priča o vodi" svakako preporučujemo onima koji se još nisu susreli s kazališem, kao i svim mališanima od 1,5 do 5 godina. Ovu maštovitu i zabavnu priču koju priča Marko Makovičić, poznato lice s malih ekrana, na rasporedu je u petak u 17 i 18:30 te u subotu u 10 i 11:30 sati!

U subotu smo pripremili i dva lektirna naslova!

Urnebesna predstava za cijelu obitelj popularnog naslova Silvije Šesto "Bum Tomica" (5+), zasigurno će do suza nasmijati svakoga, od najmanjega do najvećega!

Nova predstava Male scene "Sportski život letećeg Martina" Dubravka Jelačića Bužimskog, u režiji Ivice Šimića, svoju je praizvedbu pred mnogobrojnom publikom imala u četvrtak, nakon koje pristižu sjajne kritike - svakako ih pročitajte! Ovaj je naslov pravi književni hit koji već desetljećima zaokuplja pažnju mlade publike, a Mala scena donosi priču o životu mladih u sukobu s "odraslim" svijetom punu fantastike, napetosti, ironije i humora u formi krimi priče već ove subote u 19 sati. Svoja mjesta možete rezervirati već sada!


Predstave nedjeljom!

Dakle, nije šala! Odsad nedjeljom igramo po dvije različite predstave!

Poznati naslov "Ježeva kućica", u izvedbi kazališta Smješko, mali je mjuzikl namijenjen djeci od 3 godine naviše te je na programu u 11 sati, dok u 17 sati ne propustite predstavu "Kitostoperi" Tigar teatra koja će zainteresirati one od 3 do 8 godina!

Svoja mjesta za bilo koju od izvedaba možete rezervirati online ili na broj 01/4683352! Vidimo se u središtu okupljanja djece i mladih na Medveščaku 2!

U rujnu još dvije nove predstave!

Nakon praizvedbe predstave "Sportski život letećeg Martina" za mlade (10+) i odrasle, "Coprnica Dragica - priča o Zagrebu nekad" (3+) druga je praizvedba (od tri!) koja nas očekuje u rujnu. Ovu predstavu Teatra Puna kuća nastala u koprodukciji s Lutkovnim gledališčem Maribor, rađena prema slikovnici Marijane Jelić, možete vidjeti 25. rujna u 11 sati. Izvedba je već je popunjena, ali nas nazovite dva dana prije - možda će se neko mjesto i osloboditi! eselimo se novoj predstavi namijenjenoj djeci od 3 godine naviše!
Tema nerazumijevanja onoga što je drugačije i nepoznato je oduvijek prisutna među ljudima. Ovom pričom želimo potaknuti djecu da slijede svoju osobnost i interese, kao što je i travarica Dragica bila ustrajna u svojoj vezi s prirodom.

Posljednja praizvedba u rujnu bit će klaunska! "Crna Petra" (4+) Lane Šarić, treći je nastavak trilogije u kojoj istražujemo akrobatske i cirkuske elemente kroz kazališni izričaj. Predstava nastala u suradnji Triko Cirkus Teatra i Male scene svjetlo dana ugledat će 28. rujna u 19 sati, u režiji poznate američko-francuske redateljice Lee Delong!
Ova predstava o dvije naoko obične djevojčice i prijateljice rade sve što rade i druga djeca, no od trenutka kada otkriju blizinu i prisutnost virtualnog svijeta, njihov život naglo se mijenja. Uzbudljiva i prepuna mogućnosti, virtualnost ih uvlači u različite uloge i situacije o kojima nikada nisu ni sanjale.

Počinju predbilježbe za Advent u Zmajevom gnijezdu!

Ljetni praznici su već prošli, a zimski će brzo stići!

Pojedincima, obiteljima, vrtićima, školama, tvrtkama - svima vam nudimo mnogo termina i različitih predstava sa Svetim Nikolom, odnosno Djedom Mrazom uz darivanje! Imamo mnogo naslova u ponudi, stoga ukoliko ste zainteresirani obilježiti blagdane sa svojim zaposlenicima i mališanima, javite nam se telefonski na 4683373!

Blagdani nikad nisu bili raznovrsniji uz prvi hrvatski kazališni klaster za djecu i mlade!

Svoje ulaznice za bilo koju od izvedaba možete rezervirati online ili na broj 4683352!

Hvala što nas pratite i...

Zmaj je uvijek na kraju tunela!

SPONZORI SEZONE

M.T.F. d.o.o.Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje.

ADOR - Web solution finder

Powered by