Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Dobrodošli u novu, zmajsku, sezonu s besplatnim izvedbama!
(Rujan 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Na Zmajevima svijet ostaje!

Nakon ljetnih praznika, vratili smo se brojniji, jači i sasvim drugačiji!

U 45 dana kampanje kojom smo prikupljali donacije za početak rada prvog hrvatskog kazališnog klastera, Zmajevo gnijezdo podignulo je na noge mnoge te s ponosom možemo reći kako smo za ovaj inovativni projekt prikupili i više od zacrtanog iznosa - čak 104% sredstava!

Zmajevo gnijezdo okuplja sedam ponajboljih neovisnih kazališta za djecu na području Zagreba i očito je pravo kulturno osvježenje u Hrvatskoj! I ovim putem još jednom od srca zahvaljujemo svima koji su podržali inicijativu te sudjelovali u ostvarenju naših najluđih snova koje ćemo od sada živjeti s vama i za vas!

Kazalište Smješko, Triko Cirkus Teatar, Teatar Puna kuća, Teatar Tirena, Lutkarski studio Kvak, Tigar Teatar te Mala scena od rujna će zajedno nastaviti kontinuitet na Medveščaku 2!

Kampanju i dalje možete pogledati na ovoj poveznici, a u nastavku pročitajte kakva vas kazališna sezona očekuje od ove jeseni!

Od rujna na Medveščaku 2!

Već u rujnu pripremili smo bogat sadržaj za sve uzraste - bebe, djecu i mlade!
Neke predstave se gase, neke se više neće izvoditi u istoj glumačkoj postavi, ali mnoge nove nam dolaze!

Predstave za najmlađe

Neke predstave za bebe okreću novu stranicu kao "Priča o svjetlu" (1,5+) koju više neće izvoditi Ivica Šimić, kao ni Vitomira Lončar predstavu "Priča o kotaču" (1,5+).
No, posljednje izvedbe s njima još uvijek možete pogledati u rujnu i to izvedbu "Priča o svjetlu" 2. i 3., a naslov "Priča o kotaču" 9., 10. i 30. Mjesta za ove izvedbe možete već sada rezervirati online ili telefonski na 4683352!

Predstave za djecu

Ne propustite pogledati ni posljednju izvedbu, u subotu 3. rujna, legendarne predstave "Kraljevna na zrnu graška" koja već više od tri desetljeća žari i pali u istoj glumačkoj postavi s Vitomirom Lončar i Ivicom Šimićem!

U rujnu za one od 3 godine naviše pripremili smo naslove "Roda i lisac" prema poznatoj Ezopovoj basni, našu najnoviju predstavu o dječaku kojemu se nije žurilo "Puž" Maje Hrgović, kao i obiteljsku predstavu "Bum Tomica" (5+) prema popularnim romanima Silvije Šesto.

Još jedna besplatna izvedba radi velikog interesa!

Zmajevo gnijezdo, 4. rujna svoju novu sezonu otvara besplatnom predstavom "Znakovi za najmanje" (3+) koju izvodi Kazalište Smješko i to u 11 sati, no zbog iznimnom velikog interesa - mjesta su planula! Zato smo postavili još jednu izvedbu, istoga dana, u 10 sati! Ulaznice (najviše 2 po osobi) za ovu predstavu možete rezervirati online ili telefonski na 4683352!

Izvedbe i nedjeljama od 18. rujna!

U sklopu Zmajevog gnijezda na Medveščak stižu i brojni novi naslovi, stoga ne propustite pogledati predstave koje donedavno niste mogli zbog nedostatka mjesta za igranje! Da, odsad će Mala scena biti otvorena svakog dana pa tako i svake nedjelje kada vas očekuju brojni naslovi ponajboljih kazališta sa zagrebačke neovisne scene! Svakako rezervirajte svoja mjesta za nove naslove!

Kazalište Smješko ovaj je mjesec pripremilo dvije predstave poznatih naslova! "Ježeva kućica" (3+), prema dobro znanom tekstu B. Ćopića, igrat će 18. u 11 sati, a nagrađena izvedba "Princeza i svinjar" (4+), prema poznatoj priči H. C. Andersena, igrat će 25. rujna u 17 sati!

Nakon duže stanke ponovno možete pogledati i predstavu "Kitostoperi" Tigar Teatra i to 18. rujna u 17 sati, a sve predstave u slobodnoj prodaji zato već sad rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme online ili na 4683352!


Čak tri praizvedbe već u rujnu!

"Sportski život letećeg Martina" (10+), predstava rađena prema knjizi poznatog hrvatskog pisca Dubravka Jelačića Bužimskog, svjetlo dana ugledat će već 8. rujna kada će u 19 sati započeti svečana premijera namijenjena djeci i mladima. Mjesta za prvu reprizu, 10. rujna u 19 sati, već sada možete rezervirati online ili na 4683352!

Druga praizvedba u rujnu "Coprnica Dragica - priča o Zagrebu nekad" (3+) prvi će put u Zagrebu, na Medveščaku 2, igrati 25. rujna u 11 sati! S veseljem vas pozivamo da na vrijeme osigurate svoje ulaznice za svečanu premijeru ove predstave Teatra Puna kuća nastala u koprodukciji s Lutkovnim gledališčem Maribor rađena prema slikovnici Marijane Jelić!

Posljednja praizvedba bit će ona klaunska, treća predstava trilogije u kojoj istražujemo akrobatske i cirkuske elemente kroz kazališni izričaj. Produkcija nastala u suradnji Triko Cirkus Teatra i Male scene "Crna Petra" (4+) svjetlo dana ugledat će 28. rujna u 18 sati u režiji poznate francuske redateljice Lee Delong!

Vaša Mala scena u Zmajevom gnijezdu

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by