Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Budi dio Zmajevog gnijezda - doniraj!
(Kolovoz 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Na Zmajevima svijet ostaje!

Premda osnivači afirmiranog kazališta za djecu odlaze u mirovinu, Mala scena nastavlja s radom i to kroz prvi kazališni inkubator, kakav u Hrvatskoj još nitko nije pokušao oformiti.

Kontinuitet se na Medveščaku nastavlja te od jeseni djeluje kao novi organizacijski model nazvan Zmajevo gnijezdo, a više o projektu možeš saznati ovdje!

Sedam najboljih zagrebačkih neovisnih kazališta za djecu i mlade stvara jedinstvenu organizaciju koje će već od ove jeseni postati gnijezdo, središte okupljanja raznolikosti estetika, a u kojem ćemo zajedničkim snagama kazalište za djecu podići na višu razinu.

Oko za oko, Zmaj za kulturu!

Kazalište Smješko, Lutkarski studio Kvak, Teatar Puna kuća, Teatar Tirena, Tigar Teatar, Triko Cirkus Teatar i kazalište Mala scena poticat će kritičko razmišljanje, kroz kreativnost će razvijati odnos s publikom te će udruženi još snažnije graditi suradnju i razmjenu umjetničke inovativnosti i izvrsnosti u procesu odrastanja i obrazovanja putem kazališta.

Da bi sve to bilo moguće, pokrenuta je i kampanja kojom prikupljamo donacije za početak rada, odnosno kako bismo otvorili još dva radna mjesta, kreirali nove internetske stranice, pokrenuli novu marketinšku kampanju te obnovili rasvjetni park, a zauzvrat dajemo - izvrsnost! Kampanja traje još svega pet dana, stoga nas podržite i donirajte bilo koji iznos kako bi Zmajevo gnijezdo na Medveščaku postalo jedinstveno i izvrsno središte okupljanja za djecu i mlade! Kampanju možete pogledati ovdje!

Uz potporu mnogih, pa tako i poznata te uspješna glumica Nataša Janjić, podržala je kampanju kratkim videom kojim poziva na sudjelovanje u ovome velikom projektu za kazalište i djecu, a video svakako pogledajte na ovoj poveznici. A tko je još podržao kampanju svakako pogledajte na našem Vimeo profilu!

Besplatna predstava u rujnu!

Samo do kraja 2016. godine, Zmajevo gnijezdo na svom će repertoaru imati ukupno 47 repriznih naslova od kojih je 5 namijenjeno bebama, 32 nižem uzrastu te višem uzrastu i mladima 10 predstava!

Ove jeseni naša prva zmajska sezona počet će već 4. rujna i to besplatnom predstavom "Znakovi za najmanje" u izvedbi Kazališta Smješko namijenjena uzrastu 3+, a već 8. rujna odigrat ćemo prvu premijeru lektirnog naslova "Sportski život letećeg Martina" hrvatskog pisca Dubravka Jelačića Bužimskog namijenjenu uzrastu 9+, u izvedbi kazališta Mala scena.

Svoja mjesta za izvedbu 10. rujna možete rezervirati već sada i to online!

I ti možeš biti dio Zmajevog gnijezda!

Zajedničkim snagama, mislima i idejama krenut ćemo u ostvarenje svojih najluđih snova, ali kako bi oni postali stvarnost - potrebni ste nam i vi!

Pozivamo sve kojima je stalo do kulture da doprinesu prvome hrvatskom kazališnom inkubatoru na način da putem kampanje doniraju bilo koji iznos i tako izgrade temelje jedistvenog projekta za djecu i mlade.

Od srca hvala svima koji su već donirali i onima koji će to učiniti u narednih pet dana!

Na Zmajevima svijet ostaje!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by