Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Šećer na kraju kazališne sezone!
(Lipanj 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Završetak još jedne prekrasne sezone

Hvala svima na divnoj sezoni, što nas pratite i podržavate!

Iza nas je još jedna sezona prepuna dječjeg smijeha, iskrene radosti i divne atmosfere koja broji 21 naslov

Oni najmlađi, od 1,5 do 5 godina, svoja su prva kazališna iskustva imala priliku graditi kroz naših 6 priča - o vodi, o oblaku, o zvuku, o svjetlu, o kotaču i o bojama!

Za one nešto starije, od 3 do 9 godina, igrali smo 8 naslova, od kojih je hvaljeni "Puž", o dječaku kojemu se nije žurilo u svijet odraslih, sjajne kritike dobio na premijeri, 31. siječnja, nakon čega je itekako redovito oduševljavao mnogobrojnu djecu.

Mladi su mogli uživati u 6 naslova koje smo pripremili za uzrast od 7 do 15 godina, počevši s premijerom hit predstave "Tko je ubio Pašteticu?", a odrasli su imali priliku posjetiti naše kazalište u ciklusu od 30 izvedaba (i više!) povodom 40 godina umjetničkoga rada Vitomire Lončar s predstavom "Leticija i Ljublist" za koju se tražila i karta više!

Dvije Rektorove nagrade našoj "Ameliji"

Kraj sezone okrunili smo i dvjema nagradama!

Mladi umjetnici iz naše najnovije opere "Amelija ide na ples" Aleksandra Bilanović, za ulogu Amelije, i Ante Sladoljev, pijanist, dobili su Rektorove nagrade!

Ovo je već šesta Rektorova nagrada za četiri glazbeno-scenska djela u suradnji Male scene i Muzičke akademije u Zagrebu!

"Amelija ide na ples" nastala i u suradnji sa Scenom Gorica, predstava je s kojom su svoj diplomski ispit položile i Paulina Đapo te Marijana Radičević.

S ponosom čestitamo cijeloj ekipi i zaključujemo sezonu ovim vrijednim priznanjima!

Bravo mladi!

U novu sezonu s dvije premijere!

Želimo vam lijepe i sunčane praznike, no ne zaboravite se nakon ljeta vratiti u prepoznatljivo različito kazalište!

Novu kazališnu sezonu u rujnu otvaramo s čak dvije premijere!

Lektirni naslov i književni hit "Sportski život letećeg Martina" autora Dubravka Jelačića Bužimskog, namijenjen mladima iznad 9 godina, svoju će premijeru održati na samome početku nove sezone, već 8. rujna!

Predstava "Crna Petra", namijenjena djeci od 4 do 9 godina, za koju je tekst po narudžbi ponovno pisala Lana Šarić, treći je dio trilogije nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom, a prvi puta i s Lee DeLong!

Ova predstava bit će neverbalna te će kroz dvije kalunovske osobnosti utjeloviti međusobni odnos djece te odnos prema virtualnome svijetu koji ih okružuje - 28. rujna!

Očekuje nas uzbudljiva kazališna sezona puna novosti, zato nas svakako pratite i na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a novu digitalnu programsku knjižicu za sezonu 2016./2017. svakako pogledajte na naslovnici naše internetske stranice!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by