Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Ožujak u Maloj sceni!
(Ožujak 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Predstave za bebe (1,5+)

Kazalište Mala scena još je uvijek jedino kazalište u Hrvatskoj koje sustavno njeguje predstave za najmlađe, djecu od 18 mjeseci naviše!

"Priča o zvuku", "Boje duge - Priča o bojama" i "Priča o kotaču" tri su naslova iz ciklusa predstava "Priča o..." koje smo u ožujku pripremili za Vaše najmlađe, uzrasta od 1,5 do 5 godina!

Svakog vikenda na programu su četiri izvedbe - dvije petkom poslijepodne i dvije subotom prijepodne, a svoje ulaznice možete rezervirati online ili telefonski na 4683352.

Predstave se igraju za najviše 50 gledatelja (djeca i odrasli) i to u Maloj sceni te u svim prostorima u kojima borave djeca - pa i u Vašem vrtiću!

Priuštite svojim mališanima nezaboravno kazališno iskustvo!

Predstave za djecu (3+)

Vjesnici proljeća nagovještavaju da dolazi novo, toplije vrijeme, a u Maloj sceni budi se još predstava!

U "Godišnjim dobima" (3+), Ivice Šimića, djeci pričamo o ciklusu života koji se odvija u pravilnoj izmjeni godišnjih doba, o njihovim posebnostima i ljepotama, a poigravamo se i četirima elementima koja čine prirodu - zemlja, voda, zrak, vatra te iscrtavamo veliku sliku svijeta u kojem živimo.

Akrobatska predstava Nine Horvat, prema knjizi Otfrieda Preusslera, u kojoj će "Mala vještica" mladoj publici (4+) poručiti da ne smije izgubiti ideale i svoje snove, da se treba zalagati za dobro, protiviti se zlu te da se jedino činjenjem dobra može odrasti u vrijednu i dostojanstvenu osobu, kazališno je djelo koje se ovog proljeća ne propušta! Predstava je nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom.

Novu predstavu Maje Hrgović "Puž", praizvedenu u siječnju, s radošću najavljujemo već treći mjesec zaredom! Ovu priču o dječaku kojemu se nije žurilo, prepunu boja i melodičnih pjesama, toplo preporučamo svima od 3 do 9 godina. Sjajne kritike iz medija pročitajte ovdje!

Ukoliko želite neku od predstava vidjeti u svom vrtiću slobodno nas nazovite!

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online ili na 4683352!

Predstave za mlade (7+)

"Ne, ti ne! ili o drukčijatosti" priča je o različitostima kojom želimo pridonijeti uklanjanju stigme koja prati oboljele od najčešće neurološke bolesti - epilepsije.
Predstava je nastala u suradnji s Kristinom Gavran u režiji Nore Krstulović, a namijenjena je djeci i mladima uzrasta od 7 do 15 godina kao i odraslima.

Predstava će 14. ožujka gostovati u Novigradu, 15. u Umagu, 18. na Naj,naj,naj festivalu u Maloj sceni, a potvrđena je i vijest da je "Ne, ti ne ili o drukčijatosti", u kategoriji predstava za djecu, prošla na natječaju i da će sudjelovati na jubilarnom petom Festivalu neovisnih kazališta Republike Hrvatske - FEN koji se održava od 29. ožujka do 3. travnja u Opatiji!

U ožujku svakako pogledajte hit naše poznate spisateljice Silvije Šesto "Tko je ubio Pašteticu?"!
Ova priča o prijateljstvu, popularnosti, društvenim mrežama, pubertetu, roditeljima, pritiscima i obavezama otvara teme znimljive mladima (9+) i odraslima!

Ukoliko niste u Zagrebu, 9. ožujka predstavu možete pogledati u Bjelovaru gdje gostuje na BOK festu, smotri najznačajnijih kazališnih ostvarenja profesionalnih kazališnih kuća RH i inozemstva, dok 15. ožujka gostuje u Splitu, a po dogovoru možemo doći i u Vašu sredinu!

Na našim internetskim stranicama pogledajte raspored predstava !

Prepoznatljivo različito kazalište!

I ponovno, zbog velikog interesa publike, postavili smo još jednu izvedbu predstave "Leticija i Ljublist" u subotu 19. ožujka u 19:30 sati s kojom je Vitomira Lončar obilježila 40 godina umjetničkog rada!
Ne propustite ovu fantastičnu komediju Petera Shaffera koja je dobila sjajne kritike i upravo zbog svoje posebnosti, 29. ožujka, otvara jubilarni peti Festival neovisnih kazališta Republike Hrvatske- FEN u Opatiji!

Jeste li znali da u Maloj sceni imate mogućnost nekome darovati poklon bon za predstavu po izboru? Sve što trebate napraviti jest dostaviti ime osobe kojoj su ulaznice namijenjene te povodom koje prigode (na naš mail info@mala-scena.hr) i personalizirani poklon bon je gotov!

A jeste li znali da prilikom kupnje ulaznica za naše predstave možete učiniti i dobro djelo?
Podsjećamo, ulaznicom "za poslije" omogućavate odlazak na predstavu gledateljima koji si to ne mogu priuštiti - samo napomenite da je "za poslije", a broj takvih ulaznica je neograničen.

Pišite nam na info@mala-scena.hr i proslavite rođendan uz predstavu po mjeri Vaših mališana, pozovite nas u svoj vrtić ili grad ili samo dođite u naše prepoznatljivo različito kazalište!

P. S. Svakako nas pratite i na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Vimeu!

Vaša Mala Scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by