Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Veljača u Maloj sceni!
(Veljača 2016.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Ne, ti ne! ili o drukčijatosti

Veljača je u Maloj sceni posvećena onima koji su po nečemu drugačiji i izdvajaju se od većine.

"Ne, ti ne! ili o drukčijatosti" predstava dramske autorice Kristine Gavran, bavi se problemima djece oboljelih od epilepsije. Ovom jedinstvenom predstavom u režiji Nore Krstulović želimo pridonijeti uklanjanju stigme koja prati sve oboljele od ove najčešće neurološke kronične bolesti.

Izvedbom 13. veljače u 19 sati obilježit ćemo International Epilepsy day tj. Međunarodni dan oboljelih od epilepsije (8. veljače) koji se u cijelom svijetu obilježava drugog ponedjeljka u veljači, a također i Nacionalni dan (14. veljače).

Poetsku priču o djeci koja su na ovaj ili onaj način drugačija od ostalih izvest će mladi glumci Mateja Majerle, Marko Hergešić i Petar Atanasoski. Pokrovitelj predstave je tvrtka Halmed i Povjerenstvo za očuvanje i unapređenje kvalitete života osoba s epilepsijom.

Predstava je namijenjena djeci i mladima uzrasta od 7 do 15 godina, a također i odraslima. Svoje ulaznice možete rezervirati na našim internetskim stranicama.

Koristimo ovu prigodu pozvati Vas na besplatno predavanje "Živjeti s epilepsijom" dr. sc.Vitomire Lončar koje će se održati u ponedjeljak 15. veljače, u 19 sati u Kazalištu Mala scena, a u organizaciji Udruge Medikus.

NOVO u Maloj sceni!

Početak 2016. godine, točnije 4. veljače, proslavili smo čak četvrtom premijerom u tekućoj kazališnoj sezoni!

Praizvedba predstave "Puž", novinarke i spisateljice Maje Hrgović u režiji istaknutog koreografa Staše Zurovca i njegove međunarodne ekipe, ovacijama i aplauzom dočekana je u prepunoj dvorani Male scene!

Ne propustite pogledati ovu čarobnu predstavu o dječaku kojemu se nije žurilo, namijenjenu djeci od 3 do 9 godina, u subotu 20. veljače, a slobodno bacite oko i na foto galeriju. Ovim se putem zahvaljujemo slastičarni Slatka tajna na torti i tvrtki Biovega na sokovima.

Igraju: Paško Vukasović, Sanja Milardović i Mateja Majerle.

Kritiku na Tportalu pročitajte ovdje, a na stranici Kritikaz ovdje.

Svoje ulaznice rezervirajte na vrijeme online ili na 01/468-3352.

Predstave za bebe (1,5+)

Svakog vikenda na našem su programu četiri izvedbe predstava za bebe - dvije petkom poslijepodne i dvije subotom prijepodne!

U veljači ne propustite pogledati tri naslova iz ciklusa predstava za najmlađe - "Priča o vodi" u suradnji s kazalištem Actlab, "Priča o oblaku" i "Priča o svjetlu". Posljednje dvije igrat će još samo ovaj mjesec!

Priuštite svojim mališanima nezaboravno kazališno iskustvo već u najranijoj dobi!

Predstave su namijenjene djeci uzrasta 1,5 do 5 godina.

Predstave za djecu i mlade

"Pale sam na svijetu" i "Kraljevna na zrnu graška", osim što se nalaze na popisu lektire, zaštitni su znak Male scene!

Ove dvije predstave za djecu od 3 do 10 godina, koje već puna tri desetljeća oduševljavaju našu publiku i potvrđuju zašto smo prepoznatljivo različito kazalište, možete pogledati još samo u veljači! Ne propustite ovu posljednju priliku!

"Bum Tomica", predstava za cijelu obitelj (5+), naslov koji se također nalazi na popisu lektire, urnebesna je priča o svakodevici desetogodišnjaka koji je razapet između svoje razigranosti i različitih očekivanja roditelja, starije sestre i mlađeg brata. Fantastični Dražen Čuček, Vitomira Lončar, Ivan Grčić i Buga Marija Šimić nasmijat će do suza djecu, ali i odrasle!

Ulaznice možete rezervirati online ili na 01/468-3352.

Prepoznatljivo različito kazalište!

Program u veljači posvetili smo baš svim uzrastima!

Podsjećamo, ulaznicom "za poslije" omogućavate odlazak na predstavu gledateljima koji si to ne mogu priuštiti. Prilikom kupnje samo napomenite da je "za poslije", a broj takvih ulaznica je neograničen i to kroz cijelu godinu!

Ukoliko u Malu scenu djecu želite dovesti organizirano, nazovite nas na 01/468-3352 ili nam se javite mailom na info@mala-scena.hr, dogovorite svoj termin i mi ćemo odigrati predstave s našeg repertoara kad god Vama odgovara.

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by