Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Advent u Maloj sceni (2)
(prosinac 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Dodatna izvedba "Male vještice"

Zbog velikog interesa za Adventske predstave u Maloj sceni, koje za vas organiziramo u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, dodajemo još jednu izvedbu Male vještice s Djedom Mrazom

20. prosinca u 19 sati!

Rezervirajte ulaznice odmah!

Veliki interes za operu “Amelija ide na ples”

Naša nova produkcija, opera Amelija ide na ples, koju smo radili u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu i Scenom Gorica iz Velike Gorice, već prije prve izvedbe izazvala je veliki interes pa ulaznica više nema ni za jednu izvedbu!

Radi toga smo smo postavili još dvije nove izvedbe u siječnju! Rezervirajte ulaznice odmah za 20. i 21. siječnja u 19:30!

Još jedna izvedba predstave "Leticija i Ljublist"

Zbog velikog interesa publike postavili smo jednu izvedbu predstave za odrasle Leticija i Ljublist i to na 367. godišnjicu smaknuća kralja Charlsa I., Charlsa mučenika, 30. siječnja 2016. godine u 19:30 sati.

Pročitajte sjajne kritike, pogledajte komentare, rezervirajte ulaznice odmah i iskoristite zadnju priliku da pogledate fantastične Vitomiru Lončar i Jasnu Bilušić u komediji Petera Shaffera!

S radošću vas očekujemo.

Počele probe za predstavu "Puž"

Započele su probe za našu novu predstavu za djecu od 3 godine naviše Puž! Prvi puta u Maloj sceni režira Staša Zurovac, a prvi puta za kazalšte piše Maja Hrgović! Prva izvedba za publiku na programu je već 30. siječnja u 17 sati!

Rezervirajte ulaznice - odmah!

"Momci na brod" oduševili Bečane

"Gostovanje Male scene s orkestrom i mladim solo pjevačima s Muzičke akademije u Zagrebu izvedbom operete Ivana pl. Zajce Momci na brod u bečkom Akzent kazalištu 22. studenoga bilo je jedinstveni umjetnički doživljaj za brojnu publiku."
Hrvatsko slovo 11. prosinca 2015.

Cijeli prikaz Zdenke Weber pod nazivom "Zajc ponovno u Beču" pročitajte ovdje, a ostala izvješća s gostovanja u Beču, kao i brojne kritike pročitajte na našim internetskim stranicama.

U susret Božiću

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by