Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Advent u Maloj sceni
(prosinac 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Advent u Maloj sceni

Ovoga tjedna započinje Advent u Maloj sceni pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Zagreba!

U petak u 17 i 18:30 za najmlađe igramo predstavu Ivice Šimića - Priča o svjetlu, a u subotu i nedjelju stiže nam Sveti Nikola i dovodi predstavu Mala vještica u kojoj naša "vještica" čini dobra djela i na taj način pobjeđuje zlo, uništava vještice i njihove zle čini. Predstava je prepuna zadivljujućih cirkuskih vještina, smijeha i izvrsne glumačke igre (Triko Cirkus Teatar) pa će sasvim sigurno biti izvrstan izbor za druženje sa Svetim Nikolom i/ili Djedom Mrazom kojeg će i ove godine utjeloviti Ivica Šimić.

Neke su izvedbe već rasprodane, stoga požurite s rezervacijom ulaznica na našim stranicama ili nas nazovite na 01 4683 944!

Premijera opere "Amelija ide na ples"

Uspjeh operete Momci na brod Ivana pl. Zajca, koji smo okrunili nastupom u Beču i popularnost našeg opernog repertoara veliki je poticaj za mlade operne umjetnike koji spremaju novu operu u Maloj sceni.

Amelija ide na ples (Amelia al ballo), Gian Carla Menottija, komična je opera u jednom činu. Menottijev je to operni prvijenac. Duhoviti libreto, živi, ariozni recitativi te arije koje se lako pamte zbog ugodne i svježe melodike, oduševit će i našu publiku.

Premijera će se održati 15. prosinca, a predstavu možete vidjeti i na pretpremijeri 14. prosinca. Pogledajte raspored ostalih izvedaba i rezervirajte svoje ulaznice na stranicama Male scene.

U predstavi sudjeluju studenti Muzičke akademije u Zagrebu pod mentorstvom svojih nastavnika, a u režiji Frane Marije Vranković. Dirigent i klavirska pratnja: Ante Sladoljev. Dođite i podržite naše mlade umjetnike!

Leticija i Ljublist

U nedjelju 29. studenoga odigrali smo i zadnju izvedbu predstave Leticija i Ljublist Petera Shaffera. S neskrivenim zadovoljstvom i ponosom pospremamo ovu našu veliku predstavu, kojom smo obilježili 40 godina umjetničkog rada Vitomire Lončar, u povijest.

Vitomira Lončar i Jasna Bilušić

Zahvaljujemo svima koji su stvarali Leticiju, posebice glumicama Vitomiri Lončar, Jasni Bilušić i Lani Heleni Hulenić, glumcima Ivici Šimiću i Marku Hergešiću, članovima kazališta Teatar M&M, svim autorima i tehničarima koji su s nama proveli 30 nezaboravnih kazališnih večeri.

Od srca zahvaljujemo i svima vama koji ste došli u Malu scenu i svojim pljeskom nagradili naš trud. Nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja i da ćemo se ponovno sresti na nekoj drugoj predstavi Male scene.

Hvala svima!

Izabrani glumci za novu predstavu

Audicija za našu novu predstavu Puž, Maje Hrgović, za djecu od 3 do 8 godina, koju režira Staša Zurovac, održana je 25. studenoga. Zahvaljujemo svim glumcima koji su pristupili audiciji. Paško Vukasović, Sanja Milardović i Mateja Majerle dobili su uloge, a svima ostalima želimo puno uspjeha na sljedećoj audiciji koju ćemo održati u proljeće. 

Praizvedbu Puža planiramo za četvrtak 28. siječnja 2016. Raspored predstava objavili smo na našim internetskim stranicama. Rezervirajte svoje ulaznice već sada.

U susret 2016. godini

Raspored predstava za siječanj već je postavljen na našim internetskim stranicama. Pogledajte, odaberite predstavu i rezervirajte svoje ulaznice već sada.

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by