Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Glasajte za Malu scenu
(17. studenoga 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Mala scena nominirana za najbolje neovisno kazalište u RH

Teatar.hr, jedini hrvatski neovisni portal za izvedbene umjetnosti u RH dodjeljuje svoju, sada već tradicionalnu Nagradu publike. Mala scena i ove je godine nominirana za najbolje neovisno kazalište godine.

Glasajte za Malu scenu i možda, uz vaše glasove, nakon 2013. osvojimo još jednom ovu prestižnu titulu! Podsjećamo vas da glasanje traje do sutra, 18. studenoga do 12:00 sati.

Unaprijed Hvala!

Leticija i Ljublist još samo 9 puta

Naša Leticija i Ljublist kojom Vitomira Lončar obilježava 40 godina umjetničkoga rada, očarala je publiku i kritiku. Frenetičnim aplauzom i iskrenim oduševljenjem popraćene su sve dosadašnje reprizne izvedbe i sigurni smo da će tako biti i do posljednje izvedbe koju igramo 29. listopada. Pročitajte kritike i dođite pogledati ovu jedinstvenu i neponovljivu predstavu.

Leticija i Ljublist igra još samo 9 puta. Nazovite 01 4683-944 ili rezervirajte ulaznice online i osigurajte svoje mjesto u gledalištu još danas!

Cijena ulaznice: 80,00 kuna
Skupni posjet: 70,00 kuna (20 gledatelja i više)
Za umirovljenike i studente: 60,00 kuna
Petkom uz Diners club karticu cijena ulaznice je 50,00 kuna!

Nakon predstave gledatelji dobivaju čašu besplatnog pjenušca, Vivat fina vina.

Četvrtkom u cijenu ulaznice uključeno čuvanje djece u Educareni, Centar Kaptol.

Vitomira i Jasna vas čekaju!

"Momci na brod" u Beču i na Muzičkoj akademiji

Momci na brod opereta Ivana pl. Zajca koju Mala scena izvodi u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu povodom 100. obljetnice smrti ovoga velikog skladatelja, nastavlja svoj život i izvan kazališta Mala scena.

U novootvorenoj dvorani Muzičke akademije operetu ćemo izvesti 19. i 20. studenoga u 19:30, a u nedjelju 22. studenoga gostujemo u Beču u Akzent Theatru u 19:30.

Podržite svojim dolaskom naše mlade pjevače na njihovom putu.

USKORO "Amelija ide na ples"

Pokusi za našu novu produkciju, komičnu operu Amelija ide na ples Gian Carla Menottia, koja nastaje u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu i Scenom Gorica iz Velike Gorice, u punom su jeku.

Redateljica Frana Marija Vranković s mladim umjetnicima priprema za vas svečanost glazbe i glume u kojoj ćete moći uživati od 15. prosinca 2015.  Ulaznice su već u prodaji!

Sv. Nikola i Djed Mraz u Maloj sceni

I ove će godine u prosincu djeca moći uživati u susretu sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom koji će im podijeliti darove, ali i obradovati predstavom Mala vještica. Ova predstava u kojoj Mala vještica obračunava sa zlom, pobjeđuje ga čineći dobra djela i tako postaje velika, najbolji je mogući izbor za Adventsko vrijeme i najljepša poruka djeci da i oni u svojim životima čine isto.

Raspored predstava već je postavljen na stranicama Male scene. Dođite pogledati Malu vješticu s Djedom mrazom i/ili Svetim Nikolom i darujte svoju djecu darovima i predivnom predstavom s plemenitim porukama koje ostaju zauvijek u pamćenju.

Advent u Maloj sceni održava se u sklopu programa Turističke zajednice Grada Zagreba.

Mala scena u Noći kazališta

Mala scena i ove godine sudjeluje u 7. Noći kazališta koja će se održati 21. studenoga 2015. Po sniženim cijenama igrat ćemo tri predstave:

Iskoristite priliku! Rezervirajte svoje ulaznice ovdje.

Dođite u Malu scenu!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by