Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Rujan u Maloj sceni
(rujan 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Sjajne kritike za Pašteticu!

U četvrtak 10. rujna održali smo prvu od pet premijera koje smo pripremili u programu za ovu sezonu! Predstava Silvije Šesto - Tko je ubio Pašteticu? u režiji i dramatizaciji Ane Prolić primljena je s oduševljenjem i krenula je u svoj (vjerujemo) dugogodišnji život. Premijeru je zasladila odličnom tortom Slatka tajna na čemu još jednom zahvaljujemo!

Na internetskoj stranici Paštetice možete pogledati sjajne kritike i komentare. 

Dođite na Pašteticu u subotu 19. rujna u 19 sati i zaplješćite izvrsnim mladim glumcima Paoli Slavica, Martini Čvek, Zrinki Kušević i Luki Buloviću.

Strateški plan 2015 - 2018

Mala scena objavila je svoj novi Strateški plan za razdoblje 2015. - 2018.

Misiju i viziju, repertoarnu politiku, kao i osnovne strategije prema kojima ćemo raditi u narednom razdoblju možete pogledati na našim internetskim stranicama.

Pratite naš rad i podržite nas u našim strateškim odlukama.

Uskoro "Leticija i Ljublist"

Probe za našu novu večernju predstavu Leticija i Ljublist Petera Shaffera kojom će Vitomira Lončar obilježiti 40 godina umjetničkog rada, u punom su jeku. Do premijere 15. listopada ostalo je još malo manje od mjesec dana, ali obrisi ove sjajne Shafferove komedije već se naziru. Vitomira Lončar i Jasna Bilušić oduševit će vas svojom glumom, duhovitošću i sjajnom suigrom. Ovu predstavu ne smijete propustiti!

Termine igranja već smo postavili na naše stranice kako biste na vrijeme rezervirali svoje ulaznice. Predstavu ćemo igrati  samo 30 puta u razdoblju od 15. listopada do 29. studenoga 2015. godine.

Sve izvedbe počinju u 19.30 sati, a u stanki predstave gledatelji će dobiti čašu besplatnog pjenušca, Vivat fina vina. Četvrtkom u cijenu ulaznice uključeno je čuvanje djece u Educareni, Centar Kaptol, a održat će se i izvedbe za osobe oštećena vida i sluha.

S radošću vas očekujemo.

"Smiješno čudovište” na Kosovu

Smiješno čudovište putuje 23. rujna na Kosovo na festival “Lirinë nuk do ta dëshproj” Teatri Dodona u Prištini. Predstavu je selektor izabrao na festivalu Bitolino u Bitoli, Makedonija, gdje smo prošle godine dobili Grand Prix. Uz festivalsku, odigrat ćemo i jednu izvedbu za djecu u Janjevu pod pokroviteljstvom Zaklade Hrvatska kuća. Troškove našeg puta na Kosovo sufinancirali su Ministarstvo kulture i Grad Zagreb.

Audicija za operu "Amelija ide na ples"

Na Muzičkoj akademiji u Zagrebu održao se drugi krug audicije za operu Amelija ide na ples Gian Carla Menottia koju radimo u suradnji s MUZA i Scenom Gorica iz Velike Gorice. Premijera će se održati 15. prosinca u Maloj sceni.

Ulaznice za sve izvedbe u ovoj godini rezervirajte već danas.

Predstave vikendom

Naše su se predstave vikendom već zahuktale! Pogledajte raspored na stranicama i dođite u Malu scenu.

Ovu subotu nudimo vam Priču o svjetlu u 10 i 11.30 za našu najmlađu publiku. Za djecu od 3 do 9 godina igramo Godišnja doba u 17, a za mlade ne propustite našu najnoviju predstavu Tko je ubio Pašteticu? koja će igrati u 19 sati.

Od prošloga tjedna u Maloj sceni ulaznice se mogu kupiti i Diners karticom.  

Mala scena i Jadransko osiguranje

Znate li da uz Malu scenu možete ostvariti 30 % poputa na osiguranja kod Jadranskog?

Za sve posjetitelje i ljubitelje Male scene Jadransko je osiguralo 30% popusta na usluge osiguranja Vaše imovine. Za realizaciju popusta molimo Vas da kontaktirate broj 01 303 6552.

Jadransko osiguranje d.d. osigurava vašu imovinu, a i rad Male scene!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by