Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

U susret novoj sezoni
(kolovoz 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Dobrodošli u našu novu sezonu!

Ljetni su praznici za kazalište Mala scena završeni i s velikim entuzijazmom započeli smo pripreme za novu sezonu. Tijekom ljeta gostovali smo na brojnim festivalima i manifestacijama.

Opereta Ivana pl. Zajca "Momci na brod" u režiji Snježane Banović, izvedena je u Krku, Cresu i Opatiji i s oduševljenjem ju je ispratilo petstotinjak gledatelja! Mala vještica odigrana je na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku i to na velikoj pozornici. Priča o oblaku gostovala je u Teatru OZ u Brseču, najmanjem kazalištu na svijetu. Iglica, nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom, otvorila je 10. kolovoza ljetni kamp BESA na Visu, a naša najnovija produkcija Ne, ti ne! ili o drukčijatosti otvorila je 5. Bitolino festival koji se od 5. do 7. kolovoza održao u Bitoli, u Makedoniji.

Pred nama je nova i uzbudljiva sezona prepuna izazova. Pogledajte programsku knjižicu i upoznajte se s našim repertoarom. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i/ili za svoju djecu.

Ovim newsletterom vas želimo upoznati s novostima i novitetima koje smo priredili za vas. Pogledajte, pročitajte, odaberite predstavu u našem programu i dođite u Malu scenu, prepoznatljivo različito kazalište. Srdačan pozdrav

Vitomira Lončar

Obnovili smo gledalište!

Mala scena otvara svoja vrata s obnovljenim gledalištem! Povisili smo sjedala za 8 centimetara, navezli numeracije i postavili protupožarni materijal! Od sada će gledanje predstava u Maloj sceni biti udobnije i sigurnije! Zahvaljujemo Ministarstvu kulture koje je jednim dijelom financiralo naše radove, tapetariji Margalić i sponzorima, a za Grad Zagreb - nismo javna potreba u kulturi.

Hvala svima koji gledate naše predstave jer zahvaljujući vama uspijevamo postići naše ciljeve! Budite uz nas i dalje!

Osvježena internetska stranica

Da bismo postali pristupačniji svojim korisnicima koji se sve više služe mobitelima i tabletima, tehnički smo osvježili našu internetsku stranicu. Zahvaljujući responzivnom dizajnu od danas su sve informacije o našim predstavama i našem radu - usklađene sa svjetskim trendovima. Provjerite stranicu Male scene na svojem računalu ili mobitelu!

Više o responzivnom dizajnu možete pročitati ovdje.

Nove mogućnosti plaćanja

Početkom godine smo, osim plaćanja putem internetskog bankarstva, uveli i kartično plaćanje naših usluga. U novoj sezoni uvodimo i online kartično plaćanje s internetskih stranica! AgentCASH je naš novi partner s kojim je vaš odlazak u kazalište dodatno pojednostavljen!

Predstave na slobodnoj prodaji

Naše predstave na slobodnoj prodaji možete vidjeti već od 5. rujna!

Za najmlađe igramo Priču o vodi (u 10, 11.30 te 17 sati) predstavu koju smo radili u suradnji s kazalištem ActLab! Još uvijek smo jedino kazalište u Hrvatskoj koje sustavno njeguje repertoar za djecu od 18 mjeseci naviše, a naša Voda idealna je za prvi susret Vašeg djeteta s kazalištem! Na našim stranicama pogledajte kako dijete pripremiti za kazalište i dođite u Malu scenu!

"Priča o bojama" na Špancirfestu

Boje duge - Priča o bojama, predstava koju smo radili u suradnji s kazalištem Puna kuća, gostuje na Špancirfestu 22. kolovoza u 18 sati. Nakon predstave glumica i autorica Svetlana Patafta održat će radionicu! Potražite nas u Varaždinu!

“Tko je ubio Pašteticu?”

Prva premijera u novoj sezoni, predstava Tko je ubio Pašteticu? autorice Silvije Šesto, na programu je već od 10. rujna. Redateljica i dramaturginja Ana Prolić sa svojim je autorskim timom napravila uzbudljivu produkciju za mlade od 9 godina naviše! Ulaznice možete rezervirati već danas!

Uz ovu smo predstavu, kao i mnogo puta do sada, osmislili tzv. "pedagoški paket", ali ovoga puta isti nije namijenjen pripremi djece, nego odraslih, kako bi mogli pratiti i razumjeti jezik predstave kojim svakodnevno govore mladi - internetska generacija! Pedagoški paket možete naći ovdje, a pogledajte i fotogaleriju predstave!

Budite naš sponzor!

Hvala svim našim sponzorima, a želite li i vi postati jedan od njih, javite se i priključite se timu koji već 27. godinu - radi čuda!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by