Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Prvih šest mjeseci Male scene
(srpanj 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Uspješnih prvih šest mjeseci

Od 1. siječnja do 30. lipnja 2015. godine postigli smo sljedeće rezultate: izveli smo dvije premijere (Mala vještica i Ne, ti ne! ili o drukčijatosti), održali smo 311 vlastitih izvedaba koje je vidjelo 22.018 gledatelja. Sudjelovali smo na 8 festivala u zemlji i inozemstvu, osvojili 3 nagrade, a ugostili smo 7 predstava drugih kazališta. Vidjela nas je publika u Irskoj, Kini, Litvi, Danskoj i Švedskoj, otisnuli smo 1 knjigu te održali 4 edukacije. Najizvođenija predstava u ovom razdoblju bila je Priča o oblaku (60 izvedaba) koju smo igrali na hrvatskom i engleskom jeziku, a najviše gledatelja vidjelo je najnoviju predstavu Ne, ti ne! ili o drukčijatosti (3443). Gostovali smo u 30 mjesta u Hrvatskoj te 8 u inozemstvu. Do kraja 2015. godine još nas čekaju tri nove premijere! Budite s nama, prepoznatljivo različitim kazalištem!

Zahvaljujemo na potpori Gradu Zagrebu, Ministarstvu kulture RH te Zakladi kultura nova.

Cijeli polugodišnji izvještaj rada kazališta Mala scena možete pogledati ovdje.

"Tko je ubio pašteticu"

Predstava Tko je ubio pašteticu Silvije Šesto u režiji Ane Prolić u završnoj je fazi produkcije. Premijera će se održati 10. rujna u 19 sati, a ovdje možete pogledati fotografije s pokusa. (Foto: Ana Šesto)

Ulaznice za Pašteticu već su u prodaji i možete ih rezervirati na našim stranicama.

Mini turneja "Momci na brod" po Kvarneru!

Jedna od najpoznatijih opereta našeg slavnog skladatelja Ivana pl. Zajca Momci na brod odlazi na gostovanje u Krk u nedjelju 12. srpnja, u grad Cres u ponedjeljak 13. srpnja te u Opatiju u utorak 14. srpnja!

Ova iznimna produkcija kazališta Mala scena iz Zagreba, koja je nastala u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu, održat će se u sva tri kvarnerska mjesta u 21.30 sati.

Premijera predstave održana je 16. prosinca 2014. godine u kazalištu Mala scena, povodom 100. obljetnice smrti Ivana pl. Zajca, a u režiji Snježane Banović. Scenografiju je osmislila Dinka Jeričević, kostime Đenisa Pecotić i Emina Kušan, koreografkinja je Ljiljana Gvozdenović, a producentica Vitomira Lončar.

Premijernom izvedbom dirigirao je naš akademik, maestro Zoran Juranić, a izvedbe u Krku, Cresu i Opatiji održat će se uz pratnju klavira na kojem će svirati mladi dirigent Davor Kelić, koji je upravo za ovu produkciju dobio ovogodišnju Rektorovu nagradu!

Glavne uloge pjevat će mladi, ali već afirmirani pjevači Antonia Dunjko, Maja Mužar, Manda Sviben, David Šeb, Ivan Šimatović, Josip Čajko, Igor Vlajnić, Paulina Đapo, Valentina Mekovec, Stefano Surian, Karla Ledić i drugi, a u glumačkim dijelovima nasmijat će vas glumci Marko Hergešić i Frana Marija Vranković.

Predstava traje 60 minuta, namijenjena je mladima i odraslima, a izvedbe je sufinanciralo Ministarstvo kulture Republike Hrvatske!

Dođite na vrijeme i uživajte u ovoj iznimnoj predstavi!

Ako vas zanima više podataka o produkciji Momci na brod, pogledajte na stranice kazališta Mala scena.

"Iglica" na Visu

U ponedjeljak 10. kolovoza u 19,00 na ljetnom kampu “Besa” na Visu pogledajte našu Iglicu koju izvodimo u suradnji s Triko Cirkus Teatrom. Predstava je namijenjena djeci od 4 godine naviše.

Naši novi sponzori u sezoni 2015./2016.

S ponosom predstavljamo naše nove sponzore za sezonu 2015./2016. o kojoj sve možete pogledati na našim internetskim stranicama, a također i rezervirati ulaznice za mnoge naše predstave do kraja veljače 2016.

Naši sponzori prepoznali su društvenu odgovornost Male scene i odlučili su se priključiti timu koji stvara “prepoznatljivo različito kazalište”. Jadransko osiguranje d.d. osigurava vašu imovinu, a od jeseni i rad Male scene!

Za sve posjetitelje i ljubitelje Male scene Jadransko je osiguralo 30% popusta na usluge osiguranja Vaše imovine. Za realizaciju popusta molimo Vas kontaktirajte broj 01 303 6552.

dm, naš novi partner, jedna je od najuspješnijih tvrtki koje rade u Hrvatskoj, a od jeseni će svim članovima Svijeta prednosti omogućavati i popuste za izvedbe Male scene.

Mobis d.d. također je prepoznao Malu scenu kao svog partnera i tijekom sljedeće sezone bit će uz nas! Nadamo se - i uz Vas!

Agencija za lijekove i medicinske proizvode – HALMED snažno je poduprla našu predstavu Ne, ti ne! ili o drukčijatosti koja progovara o stigmi oboljelih od epilepsije, a s nama nastavlja putovanje i u novoj sezoni.

Želite li se priključiti našem uzbudljivom putovanju koje smo kroz pet premijernih i 15 repriznih pripremili za vas i vašu djecu u novoj sezoni, javite nam se na mail info@mala-scena.hr i postanite našim partnerom!

Ako želite pogledati predstavu za odrasle Letice i Ljublist Petera Schaffera koju ćemo igrati od 15. listopada do 29. studenoga, a ne znate kome biste ostavili svoje dijete na čuvanje, četvrtkom ćete to moći u Maloj sportskoj akademiji Educarena, Centar Kaptol. S povjerenjem ostavite dijete na igranju, a vi se prepustite predstavi kojom Vitomira Lončar slavi 40. obljetnicu umjetničkog rada.

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by