Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Veljača u Maloj Sceni
(veljača 2015.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Mala vještica

Mala vještica zakoračila je u veliki svijet u četvrtak 29. siječnja 2015. Naša nova predstava mlade autorice Nine Horvat, nastala prema priči Mala vještica Otfrieda Preusslera, uspješno je položila svoj prvi ispit. Premijerna publika s oduševljenjem je pozdravila naše umjetnice Ivu Peter Dragan, Nikolinu Majdak i Anju Matković te autorski tim predvođen redateljem Ivicom Šimićem. Mala vještica sada kreće na put prema vama. Dočekajte je u Maloj sceni već 7. veljače u 17 sati ili 18:30 i uvjerite se sami u iznimno ostvarenje koje smo za djecu od 4 do 10 godina stvarali u suradnji s Triko Cirkus Teatrom.

Posjetite naše stranice, pogledajte fotogaleriju Male vještice, rezervirajte svoje ulaznice online i dođite na veselo kazališno druženje u Malu scenu!

Ne, ti ne!

Predstava Ne, ti ne! ili o drukčijatosti dramske autorice Kristine Gavran i kolektiva SKROZ, za mlade od 7 godina naviše, doživjet će svoju praizvedbu 12. veljače 2015. u 19 sati. Predstava se bavi problemima djece oboljelih od epilepsije i njome želimo pridonijeti uklanjanju stigme koja prati i obilježava svu takvu djecu. Praizvedbu stoga održavamo u tjednu u kojem se međunarodnim danom oboljelih od epilepsije (9. veljače) upozorava na takve osobe. Poetsku priču o djeci koja su na ovaj ili onaj način drugačija od ostalih s glumcima Matejom Majerle, Markom Hergešićem i Petrom Atanasoskim pripremaju redateljica Nora Krstulović i skladatelj Vedran Peternel. Pokrovitelj predstave je tvrtka Halmed.

Predstavu Ne, ti ne! predstavit ćemo na tiskovnoj konferenciji pod nazivom "Živjeti s epilepsijom, izaći iz sjene" koju, u povodu pokretanja programa kontinuirane edukacije o epilepsiji za sve vrtiće te osnovne i srednje škole grada Zagreba, organiziraju Gradski ured za zdravstvo i Povjerenstvo za očuvanje i unaprjeđenje kvalitete života osoba s epilepsijom. Konferencija će se održati u subotu 7. veljače od 11 do 13 sati u Centru Kaptol/II. Pozivamo vas da nam se priključite u ovom velikom događaju i pridružite se Goranu Ivaniševiću, Tariku Filipoviću, Reneu Bitorajcu, nogometašima Dinama te košarkašima Cedevite i Cibone koji su već najavili svoj dolazak i snažno podržali ovu inicijativu.

Na sam hrvatski Nacionalni dan oboljelih od epilepsije, 14. veljače, u Maloj sceni odigrat ćemo dvije svečane izvedbe u 17 sati i 18:30. Pridružite nam se! Rezervirajte svoje ulaznice na mrežnim stranicama Male scene. Čekamo vas.

Repertoar za proljeće 2015.

Premijernim izvedbama predstava Mala vještica i Ne, ti ne!, Mala scena završila je obnovu svoga repertoara koji je započeo u siječnju 2014. premijerom Godišnjih doba. Ne, ti ne! bit će DEVETA PREMIJERA u godini dana što je nezapamćen pothvat jednoga hrvatskoga kazališta na koji smo neizmjerno ponosni. Obnovljeni repertoar za djecu i mlade od 3 do 10 i od 7 do 15 godina koji vam nudimo ovog proljeća, tiskali smo u programskoj knjižici koju možete pogledati i na mrežnim stranicama i snimiti s Male scene kao PDF. Ponudu predstava za našu najmanju publiku, onu od 1,5 do 5 godina, tiskali smo u posebnoj brošuri, a možete je pogledati i ovdje.

Posjetite nas u Maloj sceni ili nas pozovite na gostovanje u svoju sredinu.

Veselimo se susretu s vama!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by