Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Prosinac u Maloj sceni
(prosinac 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

"Momci na brod" - Zajcu u čast

U godini obilježavanja 100. godišnjice smrti Ivana pl. Zajca, jedina premijera nekog njegovog djela na hrvatskim pozornicama bit će opereta Momci na brod koju ćemo u Maloj sceni, u suradnji s Muzičkom akademijom, premijerno izvesti na samu obljetnicu 16. prosinca. 

Mala scena tako će se još jednom pokazati – velikom, jer će u režiji Snježane Banović, a pod dirigentskom palicom maestra Zorana Juranića, na pozornicu izvesti Komorni orkestar Muzičke akademije u Zagrebu te brojne soliste – ukupno više od 40 mladih umjetnika.

Momci na brod bit će prva operetna produkcija Male scene, ali i njezina već treća suradnja s Muzičkom akademijom u Zagrebu. Nakon premijere, predstava će se izvesti još 17. i 18. prosinca. Zbog velikog interesa publike već su u pretprodaji otvorene rezervacije i za četiri termina u idućoj godini: od 19. do 22. siječnja. Ulaznice za predstavu moguće je nabaviti već danas na mrežnim stranicama Male scene, kao i u samom kazalištu na adresi Medveščak 2.

Zahvaljujemo našem pokrovitelju Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Nove izvedbe s Djedom Mrazom

Zbog velikog interesa publike dodane su nove izvedbe s Djedom Mrazom. Predstavu Boje duge - Priča o bojama možete vidjeti već od ovog vikenda. Isto tako dodali smo u naš program i dvije izvedbe predstave za najmlađu publiku Priča o oblaku u subotu 20. prosinca.

Svakako pogledajte naš raspored i rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme.

Zahvala

Prava stvar, predstava kojom smo proslavili 25. obljetnicu, završila je svoje 30 dnevno druženje s publikom. Ovaj izniman projekt, nezapamćen u hrvatskoj kazališnoj praksi, pobudio je veliko zanimanje i odobravanje publike što će nam biti veliki poticaj u budućnosti pri osmišljavanju novih, sličnih projekata.

Evaluaciju cjelokupnog projekta moći ćete pročitati uskoro na internetskim stranicama Male scene. Na ovom mjestu želimo zahvaliti svim našim sponzorima i pokroviteljima, svoj publici i svima vama koji ste na bilo koji način omogućili da naša Prava stvar bude uistinu prava stvar.

Hvala vam!

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by