Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Studeni u Maloj sceni
(Studeni 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Glasajte za Malu scenu

Mala scena ponovno je nominirana za Najbolje neovisno kazalište u Hrvatskoj za Nagradu Teatra.hr! Ponosni smo i sretni što smo već treću godinu zaredom u krugu najboljih, a prošle godine smo tu prestižnu nagradu i osvojili! Nominirani su i naši suradnici: Dražen Čuček, kojeg možete gledati u našoj slavljeničkoj predstavi "Prava stvar", Kristina Gavran od koje smo naručili tekst za novu predstavu "Ne, ti ne!" te Snježana Banović koja upravo režira operetu "Momci na brod" povodom 100. obljetnice smrti Ivana pl. Zajca.

Dajte svoj glas Maloj sceni! Posjetite Teatar.hr i glasajte za nas na ovoj poveznici! Hvala vam što ste nas pratite i podržavate!

Prava stvar - još samo 18 izvedaba

Naša "Prava stvar" zaživjela je na najljepši mogući način! Odigrali smo već 12 predstava pred punim gledalištem koje svake večeri velikim aplauzom ispraća naše glumce, a dobili smo i divne kritike koje možete pogledati ovdje.Sve to veliki je poticaj našim glumcima predvođenim fantastičnim Drađenom Čučekom da iz večeri u večer budu sve bolji i sve razigraniji.

Ne propustite ni vi pogledati na šu "obljetničku" predstavu koja će vas vratiti u zlatno doba dramskog kazališta, ali i u početke Male scene. Igramo svaku večer do 5. prosinca!

Rezervirajte svoje ulaznice on line ili nas nazovite na 46 83 352 i ne propustite ovaj izniman događaj!

Prava stvar - još samo 18 izvedaba.

Ponovno Tajni brak

Naša opera Tajni brak koju smo radili u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu ponovno je na programu u nedjelju 23. studenoga i to na matineji u 11 sati. Dovedite svoju djecu i mlade na susret s operom i mladim opernim pjevačima! Oduševit će vas!

Momci na brod

Operetom Momci na brod Mala scena, u suradnji s Muzičkom akademijom, obilježava 100. obljetnicu smrti Ivana pl. Zajca. Pokusi za ovaj još jedan glazbeno scenski spektakl u Maloj sceni upravo su počeli. Mladi pjevači krenuli su vrlo entuzijastično u pokuse koji se svakodnevno održavaju pod brižnim glazbenim vodstvom dirigenta Zorana Juranića i u režiji Snježan Banović.

Po prvi puta u svojoj 25 godišnjoj povijesti, uz mlade pjevače, Mala scena ugostit će i komorni orkestar. Bit će to prava glazbena svečanost koju ne smijete propustiti.

Svečana premijera održat će se 16. prosinca, a ulaznice za izvedebe 17. i 18. prosinca u 19.30 mogu se rezervirati on line već danas.

Sv. Nikola i Djed Mraz

I ove godine obradovat ćemo vašu djecu susretom sa Svetim Nikolom i Djedom Mrazom uz predstave Priča o bojama i Godišnja doba. Raspored predstava već je postavljen na stranicama Male scene.

Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i ne propustite ovaj radostan susret.

Čitajte naše Blogove

Čitajte Blogove Vitomire Lončar i Ivice Šimića. U "Slamki spasa" Vitomira svake nedjelje piše o aktualnoj kulturnoj politici  te o zbivanjima u kazališnom životu Zagreba i Hrvatske. "Slamka spasa" postala je nezaobilazno štivo za svakoga tko želi više znati o stvarnom životu kazališta u Hrvatskoj. Čitajte Blog, ali i naručite zbirke "Slamka spasa 1" i "Slamka spasa 2" koju smo tiskali u našoj Biblioteci Mala scena. "Slamka spasa 3" upravo je u pripremi u uskoro bi trebala izaći iz tiska.

Ivica Šimić na svojem blogu BUDILICA, piše o kazalištu za djecu i mlade.

Izmjena naslova

Zbog tehničkih razloga sve izvedbe predstava priča o oblaku, priča o svjetlu te Kraljevna na zrnu graška do kraja prosinca zamijenjene su drugim naslovima.

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by