Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Rujan u Maloj sceni
(rujan 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Programska knjižica Male scene za sezonu 2014./2015.

Mala scena započela je kazališnu sezonu 2014./2015. organizacijom 4. Burze Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u RH koja se u našem kazalištu održala od 29.-31. kolovoza. Kao prvo od svih kazališta otvorili smo vrata publici koja je u velikom broju odgovorila na naš poziv i ispunila Malu scenu! Hvala vam na interesu!

Novu, jubilarnu, 25. sezonu u Maloj sceni ponosno najavljujemo bogato opremljenom programskom knjižicom u kojoj vam predstavljamo repertoar kazališta za sezonu 2014./2015. Naći ćete u njoj opis svih premijernih naslova koje pripremamo za vas, ali i sve reprizne naslove koje možete pogledati u našem kazalištu. Posjetite internetsku stranicu Male scene i preuzmite PDF verziju Programske knjižice. Tiskanu inačicu poslat ćemo vam poštom ili ju možete preuzeti pri prvom posjetu našem kazalištu.

S radošću vas očekujemo na jednoj od predstava Male scene.

Smiješno čudovište osvojilo Grand prix u Makedoniji

Naša predstava "Smiješno čudovište" osvojila je Grand prix za najbolju predstavu na međunarodnom festivalu Bitolino koji se od 5. - 7. kolovoza održao u Bitoli, Makedonija! Ovu sjajnu predstavu u kojoj slijepu djevojku igra slijepa glumica Dajana Biondić, možete pogledati već 20. rujna u 18:00 sati. Ne propustite rezervirati svoje ulaznice na internetskim stranicama Male scene.

Premijera opere Tajni brak

S ne malim ponosom najavljujemo prvu premijeru u sezoni 2014./2015. - komičnu operu Tajni brak (Il Matrimonio Segreto) Domenica Cimarose. Nakon velikog uspjeha Figarovog pira kojeg smo izveli prošle sezone, Tajni brak novi je projekt koji nastaje u suradnji s Muzičkom akademijom, klasa red. prof. art. Cynthia Hansell Bakić.

Umjetnička studija uloga: red. prof. art. Cynthia Hansell Bakić
Redateljica: Frana Marija Vranković
Kostimografkinja: Anamarija Filipović Srhoj
Korepetitor: Ivan Pernicki

Premijera Tajnog braka održat će se 14. rujna u 19:30, a repriza 16. rujna u 19:30. Rezervirajte svoje ulaznice za ovaj izniman dogadjaj na internetskim stranicama Male scene.

Matineje Male scene

Prvim vikendom u rujnu započinju naše popularne matineje. 

U petak 5. rujna u 17:00 i 18:30, te u subotu 6. rujna u 10:00 i u 11:30 izvest ćemo Boje duge – priča o bojama za malene od 1,5 godine na više. Ovu prekrasnu predstavu o bojama, o različitosti, toleranciji i poštivanju djetetovih potencijala u svim segmentima njegovog mladog života po prvi puta u Maloj sceni izvodi Svetlana Patafta.

U subotu, u 18:00 sati prikazujemo našu kultnu predstavu Roda i lisac koju igramo već 15 godina! Ne propustite pogledati Dražena Čučeka i Vitomiru Lončar u ovom veselom, ali i poučnom dječjem kabareu. Roda i lisac na slobodnoj su prodaji prvi i zadnji put ove jeseni.

Požurite i rezervirajte svoje ulaznice ovdje.

Svečane izvedbe

Ovaj će rujan biti mjesec u kojem ćemo proslaviti "okrugle" brojeve izvedaba naših popularnih predstava. 

Priča o vodi će se 12. rujna u 17:00 izvesti 200. put.

Priča o kotaču će 19. rujna u 18.30 doživjeti svoju čak 400. izvedbu.

Smiješno čudovište 20. rujna u 18:00 imat će svoju 50. predstavu,

a Iglica, 27. rujna u 18:00 izlazi 100. put pred publiku.

Neizmjerno sretni i ponosni na ova dostignuća naših predstava, pozivamo vas da nam se pridružite u slavlju. Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme!

Mala scena na društvenim mrežama

Pratite Malu scenu na društvenim mrežama, pišite nam, komentirajte, hvalite nas i kudite, šaljite nam svoje komentare, postavljajte pitanja na Facebooku ili Twitteru. Pregledavajte i čitajte naše publikacije na ISSUU! Budite s nama u vezi!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by