Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Travanj u Maloj sceni
(travanj 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Festivali!

Dragi prijatelji!

Proljeće u Maloj sceni protiče u radnoj atmosferi i velikom broju predstava koje igramo kako u kazalištu tako i na brojnim gostovanjima. Posebno nas raduju uspjesi naših predstava koje su pozivane na festivale u Hrvatskoj i u inozemstvu.

"JaTiOnoMi...", predstava nastala u suradnji s ActLabom uspješno je gostovala na festivalu Mali Marulić u Splitu 8. travnja.

"Smiješno čudovište" pak doživljava svoju punu afirmaciju gostujući na hrvatskim festivalima:
Na "Naj, naj, naj festivalu" sudjelovat će 16. travnja, a 23. travnja na popularnom FEN-u u Opatiji,
U svibnju predstavu čeka nastup u službenom programu Festivala glumca u Vinkovcima! Predstava je na programu 19. svibnja. Čestitke mladoj ekipi na čelu s Anom Prolić! I sretno!

Iglica je pozvana na festival u Eskishehir, Turska, 21. svibnja. Radujemo se svakom novom međunarodnom uspjehu naše predstave nastale u suradnji s Triko Cirkus Teatrom.

Promocije Vitomire Lončar

Vitomira Lončar sve se više afirmira u hrvatskom kulturnom prostoru kao znanstvenica koja je svojim javnim djelovanjem potakla mnoge promjene u kazališnom životu Hrvatske, a svojim blogom Slamka spasa ne samo uzburkala kulturne krugove nego i ukazala na mnoge anomalije koje prate život kazališta u Hrvatskoj.

Nakon uspješne promocije u Splitu, Vitomira promovira svoje knjige:

  • Kazališna tranzicija u Hrvatskoj. 2013. Meandarmedia. Zagreb.
  • Slamka spasa - Prva knjiga. 2012. Biblioteka Mala scena. Zagreb.
  • Slamka spasa - Druga knjiga, 2013. Biblioteka Mala scena, Zagreb

na  FEN-a u Opatiji, 25. travnja, na festivalu Bosanske drame u Zenici 13. svibnja, te na Festivala glumca u Vinkovcima 19. svibnja.

Predstave za izletnike

S toplim proljetnim danima sve je veći broj djece koji dolaze u Zagreb na izlete. U velikoj ponudi koju Zagreb nudi djeci i mladima, nikako nemojte zaboraviti ponuditi im i kazališni doživljaj koji će djeca pamtiti i koji će obilježiti njihov susret sa Zagrebom.

Pogledajte naš repertoar, odaberite predstavu kojom želite obradovati svoju djecu, nazovite nas na 01 468 33 52 i rezervirajte svoj dolazak u Malu Scenu.

Radosno vas očekujemo! 

Matineje

Naše popularne matineje petkom i subotom održavamo i u travnju! Povedite svoju djecu u kazalište i obradujte ih iznimnim estetskim doživljajem koji će pamtiti.

U petak 11. travnja u 18 te u subotu 12 travnja u 10 i 11.30 sati pogledajte "Priču o kotaču" za djecu od 1,5 do 5 godina koju već 11 godina priča Vitomira Lončar.

U subotu u 18 sati na programu je naša najnovija predstava "Godišnja doba" koja će Vas oduševiti! Ivica Šimić ponovno je napravio jednu od svojih prepoznatljivo različitih predstava.

Dođite! Pogledajte naš raspored i rezervirajte svoje ulaznice ovdje!


Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by