Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Ožujak u Maloj sceni
(ožujak 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Proljeće s Malom scenom

Mala scena s dolaskom proljeća ulazi u najintenzivnije razdoblje u godini. Veliki broj predstava u vlastitoj dvorani te na gostovanjima širom Hrvatske i inozemstvu omogućava nam druženje s velikim brojem naših vjernih gledatelja i radosni smo što se taj broj neprestano povećava. Već sada možemo najaviti gostovanja u Rovinju, Pazinu, Labinu, Rijeci, Rogoznici, Primoštenu, Poreču, Volovskom, Budinščini, Kostreni, Hreljinu, Puntu... i još mnogim mjestima i s različim naslovima. Raspored možete naći na našim stranicama. Posebno nas raduje da su naše nove predstave, premijerno izvedene u siječnju i veljači, "Godišnja doba" i "Priča o zvuku" odlično prihvaćene i od kritike i od publike i što vam ih možemo s ponosom pokazati. 

"Godišnja doba" ne propustite pogledati u Maloj sceni već u subotu 15. ožujka u 17 i 18.30. U nedjelju 16. ožujka "Godišnja doba" gostuju u Opatiji. Predstava igra u 12 sati u Hotelu Adriatic. Ako ste u Opatiji ili Rijeci, pogledajte predstavu i darujte svojoj djeci jedinstveni kazališni doživljaj!

Vikend u Maloj sceni upotpunit će Ivica Šimić koji će nakon duljeg vremena igrati "Priču o oblaku". Predstavu sa svojim najmlađima, onima od 1,5 godine i više možete pogledati u petak 14. ožujka u 17 i 18.30 te u subotu 15. ožujka u 10 i 11.30. U nedjelju 16. ožujka Ivica igra "Priču o oblaku" u 10 sati na engleskom! Ne propustite ovu jedinstvena priliku, a predstavu preporučite i vašim prijateljima kojima Hrvatski nije prvi jezik, a čija djeca razumiju engleski.

Nazovite nas na 468 33 52 i rezervirajte svoje ulaznice. S radošću vas očekujemo!

Mala scena na festivalima

S proljećem Mala scena nastavlja i svoja sudjelovanja na hrvatskim i svjetskim festivalima.

Na festivalu Mali Marulić u Splitu, 8. travnja u 17 sati  izvodimo "Ja TiOno Mi" predstavu koju smo radili u suradnji s kazalištem ActLab iz Zagreba.

"Smiješno čudovište" nastupit će na Naj, naj, naj festivalu 16. travnja u 11 sati u Maloj sceni.

Na FEN-u, Festivalu neovisnih kazališta koji se i ove godine od 22. do 27. travnja održava u Opatiji, Mala scena će biti dobro predstavljena! "Smiješno čudovište" je na programu 23. travnja u 11 sati, a na FEN-u je i "Priča o zvuku" koju smo radili s Kolektivom SKROZ. Predstava je na programu 23. travnja u 17 sati. Ivica Šimić će na FEN-u imati svoju radionicu za pedagoge „Kako gledati kazališnu predstavu“, a Vitomira Lončar će 25. travnja u 17 sati promovirati svoju knjigu Slamka spasa 2. dio.

Mala scena gotovat će i na međunarodnim festivalima.

U Tursku (Eskişehir) u svibnju te u Kinu (Zhuhai International Theater Festival, Zhuhai) u lipnju putuje "Iglica", dok je u Makedoniju (BITOLINO, Bitola) u kolovozu pozvano "Smiješno čudovište".

Matineje

Predstave na slobodnoj prodaji, naše popularne matineje petkom i subotom, igramo sve do sredine svibnja. Pogledajte naš program, odaberite predstavu koju još niste pogledali i rezervirajte ulaznice već danas.

Ako dolazite na izlet u Zagreb – dođite u Malu scenu. Najavite na vrijeme svoj dolazak i mi ćemo samo za vas organizirati predstavu u vrijeme koje vam odgovara.

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by