Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Veljača u Maloj sceni
(veljača 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Uspješna 2013. godina za Malu scenu

Dragi prijatelji Male scene,

ponosno vam podastiremo programske podatke o radu Male scene u 2013. godini. Želimo na najtransparentniji način pokazati naše rezultate koji sami govore o našem radu.  Ovdje vam donosimo zbrojene, istaknute podatke o našim rezultatima u 2013. godini, a potpuno izviješće možete pogledati na stranicama Male scene.

REPRIZNI I PREMIJERNI NASLOVI:
Broj naslova: 25 (14 repriznih + 5 premijerna + 9 gostujućih)
Broj izvedaba: 458 (340 repriznih + 118 premijerna +17 gosti)
Broj publike: 43090 (26975 reprizni + 15220 premijerna + 895 gosti)
Izvedaba na gostovanjima u Hrvatskoj: 94
Izvedaba na gostovanjima u inozemstvu: 12
Nastupi na festivalima: 15 (Hrvatska: 11, Inozemstvo (Europa i Azija): 4)
Šest osvojenih nagrada i još dvije nominacije.

http://www.mala-scena.hr/media/93685/mala%20scena%20u%202013%20programski.pdf

Zahvaljujemo vam na vjernosti s nadom da ćemo i u 2014. nastaviti naše kazališno druženje.

Vitomira Lončar

Mala scena uspješna na natječaju zaklade Kultura nova

Mala scena je bila uspješna na natječaju zaklade Kultura nova za 2014. godinu! 

Kultura nova, zaklada je koja pruža stručnu i financijsku podršku programima organizacija civilnog društva u kulturi. Ponosni smo što smo prepoznati kao jedna od organizacija koje "potiču umjetničko stvaralaštvo i kulturno djelovanje mladih".

Zahvaljujemo na potpori.

Premjerno izvedena "Godišnja doba"

U četvrtak 16. siječnja, pred prepunom Malom scenom, održana je naša prva premijera u ovoj godini: "Godišnja doba" u režiji Ivice Šimića!! Predstava je namijenjena djeci od 3 do 10 godina. Glumci Milica Manojlović i Dado Ćosić te klarinetistica Dunja ispraćeni su s oduševljenjem ne samo na premijeri, nego i na izvedbama na subotnjim matinejama 18. siječnja. S nestrpljenjem čekamo kritike i komentare u medijima, no već sada možemo reći kako su "Godišnja doba" pravi hit za našu malenu publiku, ali i za roditelje. Svatko će u "Godišnjim dobima" pronaći nešto za sebe i doživiti predstavu na različitim razinama. Dođite nam! "Godišnja doba" igramo u subotu 25. siječnja u 17 i 18.30 sati. Rezervirajte svoje ulaznice on line već sada ovdje!

Pogledajte raspored svih naših predstava koje igramo na slobodnoj prodaji. Raspored je postavljen sve do kraja travnja. Sigurni smo da ćete odabrati nešto i za svoje dijete.

Dođite u Malu scenu!

Pripreme za novu predstavu "Priča o zvuku"

Probe za našu naredu premijeru u 2014., "Priča o zvuku" su se zahuktale. Autori predstave za našu najmanju publiku, onu od 1,5 do 5 godina, Nora Krstulović  i Vedran Peternel te glumice Tina Hoffman i Mateja Majerle svakodnevno rade kako bi spremno dočekali 13. veljače i prvu premijeru koja je nastala u suradnji Male scene i kazališta "Skroz".

Veselimo se ovoj originalnoj predstavi i radosno vas očekujemo na matinejama koje su već postavljene u rasporedu predstava Male scene. Pogledajte raspored ovdje i povedite svoje malene na "Priču o zvuku".

Predstave na slobodnoj prodaji u veljači

Uz nove predstave "Priča o zvuku" i Godišnja doba", u veljači, nakon dugo vremena, igramo na slobodnoj prodaji naše proslavljene predstave Bum Tomica, Debela i Roda i Lisac s neponovljivima Draženom Čučekom i Vitomirom Lončar. Ako još niste pogledali ove naše uspješnice, svakako dodjite u Malu scenu. Svoje ulaznice možete rezervirati i kupiti on line na internetskim stranicama Male scene.

Veselimo se susretu s vama!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by