Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Godišnja doba
(siječanj 2014.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Nova predstava Male scene od subote 11. siječnja

Dragi prijatelji Kazališta Mala scena

pozdravljamo vas na početku 2014. godine uz najljepše želje i nadu da ćemo se i u njoj družiti uz naše predstave za djecu svih uzrasta.

Proljetnu kazališnu polusezonu i novu godinu započinjemo radno, premijerom najnovije predstave za djecu od 3 do 10 godina "Godišnja doba" i pozivamo vas da nas posjetite.

Kao i u svim našim predstavama za najmlađu publiku tako se i u "Godišnjim dobima" bavimo fenomenima koji okružuju djecu, a koja ih se tiču danas i ovdje. "Godišnjim dobima" pričamo djeci o ciklusu života, o svim njegovim posebitostima i ljepotama i, na njima prilagođen način, igrom i slikama, iscrtavamo veliku sliku svijeta u kojem živimo.

Proljeće nam donosi priču o rađanju, ljeto igru i početak ljubavi, jesen je vrijeme zrelosti i početak sna, dok nas zima vraća u sjećanja i daje obećanje novog početka.

Predstava je to o ljubavi, sastancima i rastancima.

Autor i redatelj predstave je Ivica Šimić, a priču o godišnjim dobima donose nam dvoje mladih glumaca: Milica Manojlović i Dado Ćosić. U predstavi uz glumce sudjeluje i dvoje glazbenika, Dunja Paprić ili Ivan Andrijević, koji živom izvedbom stvaraju jedinstvenu glazbenu podlogu pri svakoj izvedbi.

Dođite u Malu scenu i budite prvi koji ćete vidjeti našu novu predstavu!

Svečana izvedba održat će se u četvrtak 16. siječnja ali "Godišnja doba" možete pretpremijerno pogledati već u subotu 11. siječnja u 17 i 18.30 sati. Rezervirajte svoje ulaznice ili ih kupite on line i uživajte u predstavi!

Predstavu možete pogledati i 18. i 25. siječnja isto tako u 17 i 18.30 na našoj popularnoj subotnjoj matineji. Rezervirajte svoje ulaznice ovdje!

Veselimo se susretu s vama!

Vaša Mala scena

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by