Kazalište Mala scena, Medveščak 2, HR-10000 Zagreb, Croatia
tel. (01) 468 3352, 468 3373, 4683 944, fax (01) 4683 370

Čestitke i zahvala
(23. prosinca 2013.)

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera posjetite naše online izdanje

Dragi prijatelji kazališta Mala scena,

kraj je jedne od najtežih godina u 25-godišnjoj povijesti našega kazališta. Nakon dvadeset mjeseci borbe za opstanak u kojima smo bili izloženi optužbama za nelegalno poslovanje, političkim prijetnjama, objedama i krivotvorinama te neviđenome medijskom linču, sa zadovoljstvom vas želimo obavijestiti da je Mala scena opstala. Pa iako još uvijek nismo konsolidirali svoje financijsko poslovanje zbog tuđih dugova prema nama još iz 2012. godine, preživjeli smo zahvaljujući predstavama koje smo i u 2013. godini igrali u velikom broju (458 izvedaba).

U trenutcima najveće krize, u proljeće 2013., kad se činilo da ćemo Malu scenu uistinu morati zatvoriti, uputili smo poziv za pomoć i potporu kazališnim prijateljima iz cijeloga svijeta. Pisma podrške pristigla su u ogromnom broju i u tim najtežim danima predstavljala su presudan glas prijateljske i kolegijalne potpore koji je kazalištu pomogao preživjeti. Naša publika, koja nas je i do sada, svih 25 godina života Male scene, podržavala, nagradila nas je i priznanjem kojim se ponosimo, proglasivši Malu scenu NAJBOLJIM NEOVISNIM KAZALIŠTEM u Hrvatskoj u 2013. godini u izboru portala Teatar.hr .

Na kraju godine, u svjetlu Božića, želimo zahvaliti svima vama koji ste digli svoj glas u obranu Male scene, a protiv nerazumne politike koja je htjela ušutkati Vitomiru Lončar i zatvoriti kazalište. Vaša je podrška bila odlučujuća u našoj borbi i na njoj ćemo vam ostati zahvalni do kraja našeg osobnog i umjetničkog života i rada Male scene.

Uvjereni smo da ćemo ostati u kontaktu, da ćete pratiti naš rad i nadalje podržavati naša nastojanja da s djecom svih uzrasta kazalištem razgovaramo na razne aktualne teme njihova odrastanja te da im pomognemo u njihovu estetskom odgoju i odrastanju uz umjetnost.

Čestit vam i radostan Božić
i uspješna nova 2014. godina,

Vaši

Vitomira Lončar i Ivica Šimić

SPONZORI

Zagreb.hr - Službene stranice Grada ZagrebaMinistarstvo kulture Republike HrvatskeZaklada Kultura nova


SPONZORI SEZONE

ADOR - Web solution finderKaligrafSlatka TajnaPresscut


MEDIJSKI SPONZOR

gradnadlanu.com

Ukoliko više ne želite primati naš newsletter odjavite se ovdje .
Powered by
Designed by